Prima pagină » National » Mihaela Borcea arată spectaculos la 52 de ani! Cât costă o noapte de cazare la hotelul vedetei

Mihaela Borcea arată spectaculos la 52 de ani! Cât costă o noapte de cazare la hotelul vedetei

18 iul. 2022, 14:10,
BZI.ro, în National

Mihaela Borcea arată spectaculos la 52 ani. Aceasta a precizat că a început să mănânce sănătos și consumă doar legume din propria grădină. Fosta soție a lui Borcea a trecut și pe la medicul estetician pentru a-și aduce câteva îmbunătățiri. Cu toate că în urmă cu mai bine de 10 ani a trecut prin clipe de coșmar, la momentul actual se simte foarte bine.

Vedeta se ocupă de complexul Pam Beach Resort & Spa Olimp. Pentru o noapte de cazare la hotel, doritorii vor trebuie să scoată o sumă destul de mare din buzunar. De asemenea, dacă mergeți cu un grup de prieteni, suma va fi mică.

Cum se menține Mihaela Borcea?

Mihaela Borcea a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a fi într-o formă excepțională. Cu toate că are 52 ani, aceasta este o femeie foarte atrăgătoare. Vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care se poate observa că și-a adus câteva îmbunătățiri. Fosta soție a lui Cristian Borcea și-a pus acid în buze și și-a tatuat sprâncenele. Fața acesteia pare mult mai tânără. Cu toate că la momentul actual vedeta este într-o formă de zile mari, în urmă cu mai bine de 10 ani a fost la un pas de moarte. Foștii soți au fost intoxicați cu mercur, iar după multe tratamente în SUA, starea de sănătate a lui Cristian Borcea s-a îmbunătățit. Cu toate acestea, fosta sa soție nu a fost la fel de norocoasă. Conform apropiaților, Mihaela ar fi cheltuit 20.000 euro pe tratamente pentru a se pune pe picioare.

”Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul, dar am învățat să mănânc mai sănătos cât mai sănătos, am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos”, a declarat Mihaela Borcea.

Vedeta a povestit că timp de două luni jumătate s-a simțit foarte rău. Avea înțepături în zona inimii, amețea și nu se putea ridica din pat. În cele din urmă cei doi s-au vindecat, însă trauma a rămas.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul vedetei

Mihaela Borcea este proprietara complexului Pam Beach Resort & Spa Olimp, din stațiunea Olimp. Hotelul este unul de lux, iar prețurile sunt pe măsură. Cei ce își doresc să petreacă o noapte de vis în stațiunea vedetei, vor trebui să scoată din buzunar circa 450 Lei. Prețul respectiv este pentru închirierea unui apartament.

Dacă preferați o cameră dublă, suma pe care va trebui să o achitați este de 150 Lei, pe noapte. Prețul pentru o cameră triplă este de 350 Lei. De asemenea, dacă mergeți cu un grup de prieteni puteți beneficia de o reducere. Pentru o perioadă de 6 zile, cu masă inclusă veți avea nevoie de 475 Lei, 300 Lei fiind mâncarea și 175 Lei cazarea. Hotelul este unic datorită piscinii sale ce are jeturi de masaj și apă sărată. Aceasta poate concura chiar cu cele din Turcia sau Grecia.

”Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a precizat vedeta.

Mai mult de atât se pare că în promovarea complexului este implicată atât Mihaela Borcea, cât și actuala soție a lui Cristian, Valentina Pelinel. Se pare că cele două femei au o relație destul de bună și se înțeleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *