Prima pagină » National » Mihaela Borcea a recunoscut ce relație are cu fiica iubitului ei: „Nu avem același sânge”

Mihaela Borcea a recunoscut ce relație are cu fiica iubitului ei: „Nu avem același sânge”

24 iun. 2024, 13:17,
BZI.ro, în National

Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, a recunoscut ce relație are cu Beatrice, fiica iubitului ei, care a împlinit 26 de ani. Chiar dacă nu au o legătură de sânge, aceasta se consideră ca făcând parte din familie. Totodată, Mihaela Borcea a precizat că va ajunge din nou în fața altarului, de data aceasta cu Sorin Rap, iubitul ei.

După 23 de ani de mariaj, Cristi și Mihaela Borcea și-au spus adio, în urmă cu mai bine de un deceniu. Fosta soție a afaceristului și-a regăsit apoi fericirea în brațele lui Sorin Rap, bărbatul cu care are o relație deja de câțiva ani. Recent, Mihaela Borcea a vrut ca toată lumea să știe cât de apropiată este și de fiica iubitului ei, Beatrice.

Mihaela Borcea a recunoscut ce relație are cu fiica iubitului ei

Mihaela Borcea a publicat un mesaj clar de ziua de naștere a fiicei lui Sorin Rap, iubitul ei, care le-a demonstrat tuturor cât de apropiată este de Beatrice. În urmă cu o lună, Mihaela Borcea a demonstrat, printr-o postare pe internet, cât de bine se înțelege cu fiica bărbatului care îi va deveni soț.

În ziua în care tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind 26 de ani, Mihaela i-a transmis un mesaj special, în care a mărturisit că, deși nu au același sânge, o consideră pe Beatrice propria sa fiică și se bucură pentru că tânăra a apărut în viața ei.

„Frumoasa mea fiică vitregă Beatrice, nu avem același sânge, dar împărtășim aceeași dragoste și acesta este singurul lucru care contează cu adevărat într-o FAMILIE. Draga mea fetiță, mă bucur că te am în viața mea, iar astăzi, cu prilejul celei de-a 26-a aniversări, îți doresc să strălucești de fericire, să-i cucerești pe cei din jur cu frumusețea ta și să uimești lumea înconjurătoare cu bunătatea ta. Draga mea, îți doresc tot ce-i mai bun în viață, și mai ales sănătate, fericire, împlinire și armonie sufletească. La mulți ani!”, a scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

Mihaela Borcea ajunge în fața altarului

După aproape un deceniu de relație, Mihaela Borcea și Sorin Rap au luat decizia importantă, hotărând că este timpul să meargă în fața altarului. Fosta soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit că se va căsători cu iubitul ei, însă vor organiza doar o ceremonie religioasă, fără a merge și în fața ofițerului de stare civilă.

„Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu.(…) Fără acte. Acestea nu țin loc de dragoste”, a declarat Mihaela Borcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *