Prima pagină » Economic Local » Mihaela Bodea, o tânără din Iași, creează rochii care par desprinse din revistele de modă. „Iubesc mătasea și tot ce ține de materialele naturale” – FOTO/VIDEO

Mihaela Bodea, o tânără din Iași, creează rochii care par desprinse din revistele de modă. „Iubesc mătasea și tot ce ține de materialele naturale” – FOTO/VIDEO

18 ian. 2024, 02:00, 4 ,
Raluca COSTIN în Economic Local

Mihaela Bodea, o tânără din Iași, cu spirit antreprenorial, a dezvoltat o afacere de succes, cu rochii de mireasă sau de seară. Lucra în atelier după ce termina munca în multinațională, iar în cele din urmă s-a axat doar pe afacerea sa. Dantela este adusă de la companii din străinătate. Povestea ei poate fi urmărită într-un nou episod de #PodcastBZI

Mihaela Bodea este fondatorul brandului Revelle de 11 ani. Tânăra din Iași povestește că a început să lucreze câte puțin în atelierul său, după ce venea de la serviciu. De la câteva rochii de seară a ajuns să facă sute de modele personalizate.

„Eu am lucrat într-o multinațională și am făcut în paralel chestia asta timp de 7 ani. Am crescut natural și firesc, de la an la an, cu recomandări, cu cliente mulțumite, cărora le-am făcut rochii și la banchet, și la nuntă, și la botez, și asta e satisfacția mea, când clientele revin la mine. Tot ce am câștigat am reinvestit, m-am mutat apoi într-un spațiu mai mare. Apoi m-am mutat la o casă și încet-încet am crescut. Am 5 angajate și pot să spun că dețin un brand pentru că am cliente din toată țara”, povestește Mihaela Bodea, fondator Revelle.

Mihaela Bodea, o tânără din Iași, creează rochii de 11 ani

Tânăra mai spune că orice femeie este frumoasă în felul său.

„Nu trebuie să ne mai luăm după reperele acestea din societate, că trebuie să ai 90-60-90. Nu se întâmplă în realitate și este normal. Văd multe femei care nu au încredere în ele și scot în evidență defectele. Eu le încurajez să vadă calitățile. Oricât de bine arătăm, tot găsim un defect. La asta trebuie să lucrăm foarte mult”, spune Mihaela.

În ultimii ani, a crescut interesul clientelor pentru ținutele realizate pe comandă. Astfel, acestea vor să fie personalizate și să aibă materiale de calitate. Una dintre ieșencele care realizează astfel de creații este Ramona Scripcaru, care a avut multe comenzi din partea femeilor ce au petrecut Revelionul la restaurant.

Mihaela Bodea: „Iubesc mătasea și tot ce ține de materialele naturale”

Antreprenoarea din Iași, Mihaela Bodea, mai spune că cel mai mult îi place să lucreze cu mătase sau cu materiale naturale, aduse din străinătate.

„Mi-aș dori să înțeleagă oamenii că un produs făcut la comandă înseamnă mult mai multă muncă decât unul făcut în mass-market, unde poți să iei zeci de produse odată. Aici, fiecare produs este adaptat după măsurile clientului, croit, apoi modificat, apoi procesul de producție durează mult mai mult decât la un produs făcut în fabrică. Prețurile nu sunt exagerate la comandă, comparând cu mass-market. Doar profitul celor din mass-market este mai mare.

Asta e diferența. Sunt axată mai mult pe rochii de mireasă, rochii de seară, din mătase. Lucrez foarte mult cu mătasea. Iubesc mătasea și tot ce ține de materialele naturale. Cred că aici e foarte mult de discutat, pe partea de calitate a produselor și a materialelor. Cred că aici este loc de crescut la noi, pentru că mass-marketul ne-a invitat cu tot felul de produse care nu sunt prea trainice, e o modă schimbătoare, la fiecare două luni îți dorești câte ceva nou. Noi nu promovăm acest concept, ci suntem pe ținute atemporale, calitatea materialelor. Un sacou dintr-un material natural o să te țină ani de zile și o să-l porți cu drag”, mai spune ieșeanca.

Un alt antreprenor de succes din Iași, care a discutat în cadrul unui nou episod de #Podcast BZI, este Tiberiu Stoian. Pe de altă parte Mihaela Bodea, o tânără din Iași, cu spirit antreprenorial, mai spune că a crescut cererea din partea mireselor pentru rochii cât mai simple, în care să se simtă confortabil.

Comentarii
  • Doar par. Dar nu sunt. Asta e singura concluzie logica din titlu.

  • Hopa Mitica a comentat si el.Logica de fier are Nea Caisa.Te crezi maxim de important cand te bagi in seama ?

  • Eu am comentat titlul. Tu ai comentat… comentariul meu. Cine ziceai că se baga in seama?
    Atât timp cât ziarul permite, comentariile se pot face la orice articol, așa cum te taie capul. Daca ai ceva împotriva și vrei sa bagi pumnul în gura cuiva, contactează redacția. Până atunci poți să bagi pumnul doar in gura ta. Succes!

  • Banii plătiți pentru reclama nu și-au atins telul: articolul nu are vizualizări.
    Se pare că nu doar clienților nu le plac rochiile minune, ci nici măcar cititorilor.
    Cred că de asta e nervoasa și comentează aiurea, fara subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *