Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic a fost prinsă în offside cu un meniu nesănătos, contrar a ceea ce promovează. Cu toate acestea, ea a explicat imediat cum stau lucrurile, nefiind chiar așa de grav cum pare la prima vedere. Oricum, Mihaela Bilic a recunoscut în repetate rânduri că este o pofticioasă.
Mihaela Bilic a devenit una dintre cele mai renumite nutriționiste din România, câștigând notorietate prin aparițiile sale frecvente în diverse emisiuni televizate. Ea este medic cu specializare în diabet, nutriție și boli metabolice, având o reputație solidă în domeniul sănătății și nutriției, potrivit Gândul.
Mihaela Bilic, prinsă în offside cu un meniu nesănătos
Celebra nutriționistă a dezvăluit într-un mesaj amuzant și sincer de pe Facebook că adoră să mănânce ocazional preparate cu carbohidrați. După cum se vede în imaginile postate pe contul de socializare, Mihaela Bilic și-a comandat o porție de cartofi, o porție de carne de pui, o porție de lasagna și lipie. La prima vedere, nu pare a fi deloc un meniu sănătos. Cu toate acestea, medicul și-a lămurit imediat fanii.
„Profund dezechilibrat! Vinerea este ziua cu Frecvența gustului în direct la Europa FM. Și tot vinerea profit de ocazie ca să mănânc cu colegii de radio la cantină. E un fel de «împinge tava» cu design modern și multă mâncare ispititoare. Și ca o pofticioasă ce sunt, să nu credeți că aleg dietetic și echilibrat!”
Mihaela Bilic a continuat să descrie tava plină de tentații:
„Uitați-vă cum arată tava mea – nimic verde, cu excepția spanacului din lasagna plus 3 preparate cu carbohidrați, ca să fac cacofonia nutrițională totală: pâine cu cartofi prăjiți și paste făinoase”.
Aparențele înșală
Totuși, în ciuda aparențelor, medicul își asigură cititorii că a dat dovadă de cumpătare, iar ceea ce s-a văzut în imaginea respectivă nu a fost un exces caloric din partea ei.
„Ați putea spune că a fost un dezastru, dar în realitate am fost tare cumpătată: am mâncat câțiva cartofi și două guri de carne, iar lasagna am luat-o la pachet ca să am pentru diseară. Mai mult, lipia o țin pentru mâine dimineață la micul dejun – încălzită în aparatul de prăjit pâine, cu telemea și o cafea.
Nu e niciodată prea târziu ca să mâncăm echilibrat, chiar dacă acționăm impulsiv și cumpărăm mult, nu trebuie să mâncăm tot… la o singură masă”, a concluzionat Mihaela Bilic.