Prima pagină » Cultural » Mihaela Bilic nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Motivul pentru care vedeta este singură și nu își dorește o relație

Mihaela Bilic nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Motivul pentru care vedeta este singură și nu își dorește o relație

10 mart. 2023, 11:07,
BZI.ro, în Cultural

Mihaela Bilic nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Celebrul medic nutriționist se mândrește cu o carieră de succes și este extrem de apreciată de public. Aceasta îi ajută pe cei care se luptă cu kilogramele în plus să slăbească și să adopte un stil de viață echilibrat. Dincolo de lumina reflectoarelor, Mihaela Bilic ascunde o poveste de viață impresionantă. Aceasta nu are copii și a suferit enorm după ce s-a despărțit de medicul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu. Iată motivul pentru care vedeta este singură și nu își dorește o relație.

Mihaela Bilic nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

La vârsta de 52 de ani, Mihaela Bilic se mândrește cu o siluetă fără cusur. Aceasta este de profesie medic nutriționist și este adepta unui stil de viață sănătos, care o ajută să arate atât de bine. Vedeta face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene și se bucură din plin de admirația publicului. Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt regulile pe care le respectă pentru a se menține în formă.

„Eu beau lapte în loc de apă, că nu îmi place apa. Eu beau ceai, infuzie de fructe, dar apă chioară, nu prea. Mănânc ciorbă, deci organismul meu își ia apa din feluri de mâncare. Iaurt, lapte bătut, acestea sunt. Beau laptele ce vine de la animal. Depășesc un litru de lapte pe zi. Eu nu mănânc mai mult de o dată pe zi. Nici măcar două mese nu am, ci una singură și aceea seara. (…)

Eu întotdeauna încerc să mănânc ce îmi place. Porția să fie mai mică. Îmi place mâncarea gătită, mâncarea românească, îmi plac tocănițele, ardeii umpluți. Un ardei umplut cu ardei iute și cu smântână mi se pare genial și pentru cura de slăbire. Îmi place carnea la grătar foarte mult și atunci la capitolul carne e ok, cu peștele trebuie să mă mai împrietenesc, dar încerc să fie măcar o dată pe săptămână.”, a precizat medicul nutriționist.

În prezent, Mihaela Bilic se dedică profesiei sale și publicului care o îndrăgește atât de mult. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros și evită să vorbească despre marile suferințe din dragoste. De momente grele pe plan personal a avut parte și artista Claudia  Ghițulescu. Aceasta a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o poveste de viață dureroasă. Vedeta s-a despărțit de soțul după ce a aflat că o înșela. Și celebra prezentatoare Dana Războiu a rămas în relații tensionate cu fostul partener de viață, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani.

Ce spune vedeta despre viața sa amoroasă

Mihaela Bilic a format un cuplu mai bine de 13 ani cu medicul estetician Constantin Stan, actualul soț al știristei Andreea Berecleanu. Constantin Stan a decis să pună punct relației cu partenera sa, iar de atunci Mihaela Bilic evită să se mai afișeze la brațul altui bărbat în spațiul public. Faimosul medic nutriționist a dezvăluit recent de ce nu și-a refăcut viața, precizând motivul pentru care deocamdată preferă să fie singură.

,,La capitolul iubire pentru mine, mai am de exersat. Am aflat târziu că nu relațiile îți oferă echilibru și împlinire. Într-o relație intri știind cine ești, ce îți place și ce îți dorești. Relația trebuie să îți aducă un bine suplimentar, nu binele pe care îl ai de unul singur. Nu trebuie să așteptăm pe cineva să ne completeze! Așa că îmi place să cred că sunt împlinită, chiar dacă sunt singură, dar asta nu înseamnă că refuz împlinirea în doi. (…)

Dacă ar fi să fac o listă cu bune și rele legate de persoana mea, cu siguranță că nemulțumirile și defectele ar fi mai numeroase. Deci, sunt un om normal, nemulțumit de propria persoană, dar asta face căutarea și efortul de zi cu zi mai interesante, pentru că prea multă mulțumire de sine duce la narcisism și nu vrem să ajungem la asta.”, a mărturisit aceasta.

Mihaela Bilic se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 52 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Altfel stau lucrurile când vine vorba de planul amoros. Mihaela Bilic este singură și nu dorește deocamdată să aibă o relație. Aceasta a format un cuplu timp de 13 ani cu medicul estetician Constantin Stan, actualul soț al știristei Andreea Berecleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *