Prima pagină » Sanatate » Mihaela Bilic, despre dieta cu pește: „După vreo șase luni, ajun­sesem mai slabă ca niciodată'”

Mihaela Bilic, despre dieta cu pește: „După vreo șase luni, ajun­sesem mai slabă ca niciodată'”

11 mart. 2022, 10:14,
în Sanatate

Mihaela Bilic, recomandă ca în dietă persoanele să consume carne roșie și să nu abuzeze de fructe. Chiar dacă acestea sunt sănătoase, consumul crescut de fructe poate duce la creșterea greutății, din cauza zahărului pe care acestea le conțin. Vedeta s-a confruntat cu kilogramele în plus din cauza unui tratament hormonal și pentru a slăbi a consumat pentru un timp doar pește cu legume.

Medicul nutriționist recomandă de asemenea consumul merelor Red Love în dietă, din cauza aportului de fibre, vitamina C și a pectinelor. Fructele au un rol importat în reglarea glicemiei și a colesterolului din sânge, fiind recomandat un măr pe zi.

Mihaela Bilic, dieta minune care a ajutat-o să slăbească

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai căutați nutriționiști din țară. Însă, din cauza unor tratamente hormonale pe care le-a urmat la un moment dat, s-a îngrășat foarte mult. Vedeta dorea să rămână în însărcinată și din cauza aceasta s-a luptat cu kilogramele în plus. Aceasta a declarat că era disperată să slăbească și s-a decis să urmeze o cură de slăbire bazată pe pește cu legume timp de un an de zile. Nutriționistul a mai menționat că a ales să mănânce pește pentru a nu se mai gândi la mâncare.

„După două săptămâni, nu mai aveam fantezii culinare, dorințe, pofte, am simțit dintr-o dată o mare eli­be­rare.”, a declarat Mihaela Bilic.

Vedeta a fost mereu la extreme când a venit vorba de kilograme, de-a lungul vieții variind între 55 kg și 65 kg. Aceasta a declarat că toata viața ei a fost o dietă, având privilegiul de a-și inventa propriile diete. Mihaela Bilic a recunoscut că are câteva slăbiciuni când vine vorba de mâncare, cum ar fi cartofii prăjiți, croissantele și merdenelele.

Reguli de urmat în dietă

Medicul nutriționist a declarat că este foarte importat să mâncăm puțin din toate, atunci când urmăm o dietă. Mihaela Bilic a menționat că problema nu e cura de slăbire, ci faptul că ne îngrășăm la loc după încheierea acesteia. De aceea este importat ca persoanele ce doresc să slăbească să reducă porția cu 30-50 la sută.

„De ce este esențial să slăbim mâncând puțin din toate? Pentru că așa există șansa să respectăm această strategie pe viață, fără interdicții și frustrări, doar cu limită la cantitate”, a declarat medicul nutriționist.

Mihaela Bilic, a mai menționat faptul că moderația este cheia succesului în lupta cu kilogramele în plus. Vedeta nu recomandă regimurile disociate, ci mai degrabă pe cele asociate. Persoanele ce elimină o anumită categorie de alimente, se vor întoarce mai devreme sau mai târziu la acea categorie și vor lua din nou în greutate. Aceasta a menționat că este nevoie de reguli, disciplină și că moderația se învață. Medicul îndeamnă persoanele să mănânce câte puțin din toate. De asemenea, aceasta recomandă să se renunțe la pâine doar dacă este unul din alimentele consumate în exces, la care nu se poate renunța ușor. Ulterior, pâinea va fi reintrodusă în alimentație treptat, după o perioadă mai lungă.

Un alt alimentat pe care îl putem consuma în dietă este carnea roșie. Aceasta poate fi preparată pe grătar și consumată alături de salată verde. Băile în mare sau în cadă, pot ajuta la pierderea în greutate. Statul în apă mai rece decât temperatura corpului ne poate face să consumăm calorii. Deși majoritatea cred că dacă consumă fructe nu se vor îngrășa, această informație este greșită. 

„Decât un kilogram de mere care nu taie pofta de dulce, mai bine mâncați o feliuță de tort de ciocolată”, a declarat Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic, recomandă o dieta asociată, aceasta recomandând publicului larg să mănânce câte puțin din toate. Medicul nutriționist nu recomandă să tăiem permanent anumite alimente din dieta noastră, ci să reducem porția pe care o consumăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *