Prima pagină » Culinar » Diverse » Mierea cu scortisoara, remediu pentru numeroase boli
Mierea cu scortisoara, remediu pentru numeroase boli

Mierea cu scortisoara, remediu pentru numeroase boli

22 oct. 2019, 23:11,
în Culinar

Mierea si scortisoara va ajuta sa slabiti 2 kilograme saptamanal. Folosite separat, atat mierea, cat si scortisoara au proprietati uimitoare, datorita multitudinii de elemente pe care le contine fiecare: vitamine, substante minerale, zaharuri, enzime, acizi organici, antioxidanti. Combinarea lor este, insa mai eficienta.

Avantajul acestei diete este ca veti pierde aproximativ 2 kilograme saptamanal, in special din zona abdomenului, fara a va modifica regimul alimentar.

In plus, adeptii dietei sustin ca aceasta combinatie ajuta la prevenirea cancerului si a afectiunilor inimii si ca regleaza functiile sistemului digestiv. De asemenea, scortisoara actioneaza asupra zaharului din sange, contribuind la eliminarea lui inainte de a fi transformat in grasime.

Mierea si scortisoara va ajuta sa slabiti 2 kilograme saptamanal
Primul pas consta in amestecarea unei jumatati de lingurita cu scortisoara pulbere, proaspata, intr-un recipient, cu aproximativ o cana cu apa. Apoi, amestecul se fierbe, iar dupa ce da in clocot luati vasul de pe foc si acoperiti-l. Cand lichidul se mai raceste, adaugati o lingurita de miere si separati continutul in doua parti egale.
Consumati prima parte din acest amestec dimineata, pe stomacul gol, iar a doua parte seara, inainte de culcare.

Cura poate fi tinuta doua saptamani, dar daca vreti sa slabiti mai mult o puteti relua dupa o luna. Combinatia de miere si scortisoara a fost folosita de secole atat in medicina traditionala chineza cat si in cea indiana ayurvedica.

Mierea cu scortisoara, remediu pentru numeroase boli

Unite au proprietati vindecatoare unice si sunt un bun remediu natural pentru numeroase boli. Pentru ca mierea cu scortisoara creste vitalitatea organismului, este ideala in cazuri de oboseala cronica. Cei in varsta vor remarca o imbunatatire a memoriei, daca vor consuma miere cu scortisoara. In plus, e posibil sa li se imbunatateasca si mobilitatea, combinatia miraculoasa ameliorand flexibilitatea si mobilitatea.

Consumul de miere cu scortisoara intareste sistemul imunitar. Stim deja ca o imunitate buna ne fereste de multe boli. In cazuri de raceli sau gripa, se administreaza de 3 ori pe zi.

E buna si in cazuri de infectii, dureri de dinti sau probleme stomacale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024