Prima pagină » Cancan » Micutzu și Dumitrița Răzlog și-au spus adio după o relație de mulți ani

Micutzu și Dumitrița Răzlog și-au spus adio după o relație de mulți ani

01 mart. 2022, 11:48,
BZI.ro, în Cancan

Celebrul comediant, Micutzu și iubita sa Dumitrița și-au spus adio chiar înainte de sărbători. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, având planuri de viitor diferite. Dumitrița este o tânără artistă ce a fost implicată într-un incident alături de celebru său iubit. Din fericire incidentul nu s-a lăsat cu urmări pentru tanără.Cosmin Nedelcu, pe numele său de scenă Micutzu, a devenit celebrul după apariția sa în emisiunile lui Mihai Bendeac. Artistul a absolvit Liceul de Artă „Gheorge Tătătrescu”, din orașul său natal și a paticipat la numeroase apariții pe scenele de stand-up comedy. Acesta este prezent în clubul de stand-up comedy The Fool din Calea Victoriei, alături de un alt celebru comediat, Cătălin Bordea. Cei doi împreună cu prietenul lor Călin, au pus bazele clubului de comedie în anul 2018.

Ce s-a întamplat între Micutzu și tânăra artistă, Dumitrița Răzlog

Cosmin Nedelcu, pe numele său de scenă Micutzu, s-a despărțit de curând de iubita sa, Dumitrița Răzlog. După o relație de lungă durată, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar înainte de sărbători, mai exact înaintea Crăciunului, aceștia s-au decis să-și spună adio. 

Petrecând atât de mult timp împreună în timpul pandemiei, aceștia și-au dat seama că nu au aceleași planuri de viitor și ar fi mai bine să meargă pe drumuri separate. Deși cei doi nu mai au nici o poza împreună pe rețelele de socializare, Micutzu, pe pagina sa de Instagram a păstrat pozele pe care le avea cu fosta să iubită. 

Pe de altă parte, Dumitița a șters toate pozele pe care le avea cu celebrul comediant de pe pagina sa de Instagram și Facebook. De-alungul carierei sale, Cosmin Nedelcu a avut probleme cu greutatatea, acesta suferind atât de anxietate, cât și de depresie din cauza kg în plus. Micutzu s-a făcut remarcat prin aparițiile sale la Comedy Central România și emisiunile lui Mihai Bendeac, „În puii mei” și „Băieți de oraș”.

Cine este fosta iubita a celebrului comediant

Dumitrița Răzlog, de profesie este inginer, însă aceasta are și o latură artistică, cochetând cu pictura. Creațiile sale se încadrează în categoria picturii abstracte. Pe lângă pictură, aceasta este pasiontă și de teatru. Înainte de pandemie, Dumitrița mergea frecvent în sala de spectacole. De origine, artista este din Chișinău, Republica Moldova. 

Relația dintre artistă și Micutzu a fost destul de ferită de ochii lumii. Cei doi nu au dorit să își expună relația foarte mult pe rețelele sociale. În trecut, aceasta a fost implicată într-un scandal, alături de Cosmin Nedelcu. Cei doi se aflau pe calea Victoriei, când un bărbat a devenit agresiv față de fosta iubită a celebrului comediant. În cele din urmă conflictul s-a rezolvat, iar tânăra artistă, nu a fost afectată fizic.

„Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat.”, a declarat Cosmin Nedelcu.

Celebrul comediant Micutzu și Dumitrița Răzlog, după ani de relație și-au spus adio, când majoritatea urmăritorilor credau că urmează că aceștia să oficializeze relația, Cosmin Nedelcu cerând-o de soție pe artistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *