Prima pagină » Cancan » Micutzu, Cosmin Nedelcu pe numele real, despre problemele cu greutatea

Micutzu, Cosmin Nedelcu pe numele real, despre problemele cu greutatea

26 oct. 2021, 15:10,
BZI.ro, în Cancan

Apreciat pentru simțul umorului și energia debordantă, Micutzu, Cosmin Nedelcu pe numele real, a vorbit de-a lungul timpului despre dificultățile din viața sa, în special despre problemele cu greutatea. 

Acesta este în prezent unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți de stand up, glumele sale ajungând la sufletul publicului ori de câte ori apare pe scenă.

În pofida atitudinii relaxate și a râsului inconfundabil, se pare că actorul s-a confruntat cu mai multe probleme pe plan personal.

Micutzu, Cosmin Nedelcu pe numele real, se bucură de un real succes

Cunoscut de public cu numele de scenă Micutzu, celebrul comediant s-a remarcat în showbiz-ul românesc prin numerele sale de stand up și glumele savuroase. 

Originar din Focșani, Cosmin Nedelcu a fost dintotdeauna pasionat de actorie. A studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) “I.L.Caragiale” din București și a muncit extrem de mult pentru a avea profesia mult dorită. 

La 35 de ani, Micutzu se bucură de succes fiind urmărit de publicul larg atât la emisiunile televizate, cât și în spectacolele pe care acesta le organizează.

Actorul este mulțumit de cariera sa, considerându-se „un băiat din Focșani care aproape a realizat tot ceea ce și-a propus să facă.”

Actorul a suferit de depresie și anxietate 

Cu toate acestea, drumul către succesul răsunător de care se bucură în prezent se pare că nu a fost ușor. În trecut, actorul a suferit de depresie și anxietate din cauza problemelor cu greutatea. 

În prezent, Cosmin Nedelcu se amuză pe seama kilogramelor în plus, dar a recunoscut cu sinceritate într-un interviu că a fost dependent de mâncare și că avea un program și un stil de viață dezordonat.

Îndrăgitul actor a povestit cum era viața lui atunci când cântărea 170 de kilograme:

„Doar mâncarea a scăpat de sub control. Băutura și iarba au fost ținute sub control. Dacă ai treabă, nu-ți permiți să vii beat sau prăjit. Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul: „Mănâncă, mă, să fii sănătos!”, a mărturisit acesta.

Dincolo de problemele cu greutatea, comediantul s-a luptat cu prejudecățile celor din jur, reușind să se remarce prin aparițiile sale în emisiunile de divertisment „Băieți de oraș”, „În puii mei”, unde a lucrat împreună cu Mihai Bendeac. De asemenea, Micutzu a participat și la emisiunea „iUmor”, glumele sale fiind pe placul publicului.

Cine este iubita celebrului comediant

Carismaticul actor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Dumitrița Răzlog. Tânăra extrem de talentată și frumoasă este inginer de profesie, dar este pasionată și de pictură. Cei doi se afișează fericiți pe conturile de socializare, spre încântarea fanilor. 

Aceștia formează un cuplu de câțiva ani și au planuri serioase împreună. Cu toate acestea, în public sunt extrem de discreți și nu doresc să vorbească mai mult despre viața lor privată. 

Cosmin Nedelcu, cunoscut cu numele de scenă Micutzu, a demonstrat că problemele cu greutatea nu l-au împiedicat să își îndeplinească dorințele și să aibă o carieră de succes. În prezent, artistul este unul dintre cei mai apreciați actori de stand up din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *