Prima pagină » Local » Micuța din Iași care visează la un viitor în gimnastică: ”Îmi doresc să ajung la fel de cunoscută ca Nadia Comăneci”–GALERIE FOTO

Micuța din Iași care visează la un viitor în gimnastică: ”Îmi doresc să ajung la fel de cunoscută ca Nadia Comăneci”–GALERIE FOTO

16 mart. 2022, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Micuța ieșeancă are 11 ani și visează la un viitor în gimnastică. Ea este elevă la Liceului cu Program Sportiv Iași, în clasa a V-a, și practică dansul cu elemente de gimnastică de când avea 8 ani, deoarece era fascinată de ceea ce făcea mama ei

La doar 11 ani, Larisa Lebădă este ieșeanca care a cucerit jurații ”Românii au talent”. Micuța gimnastă de la ”Alice Gym” Iași a mai participat la foarte multe concursuri, însă întodeauna și-a dorit să urce pe această scenă și să fie jurizată de niște oameni cu foarte multă experiență.

Larisa mai are un frate de 17 ani, elevul aceluiași liceu, practicant al fotbalului. Pasiunile lor au fost moștenite de la părinți, pentru că tatăl lor a făcut fotbal și Bianca, mama lor, dans sportiv. Aceștia sunt foarte mândri de reușitele copiilor lor și îi susțin în continuarea drumului pe care și l-au ales.

Micuța ieșeancă își dorește un viitor în gimnastică și muncește din greu pentru îndeplinirea visului ei

Larisa Lebădă este ieșeancă și la doar 11 ani a reușit să obțină diplome la concursuri internaționale, precum cel din Bulgaria, dar și în țară, la Constanța, Brașov, București sau Tg-Mureș. Mama Larisei împărtășește reporterilor BZI că ea nu a reușit să practice sportul de performanță la care a visat și sprijinul pe care i-l oferă fetei o face să se simtă minunat.

”Facem eforturi, însă le facem cu drag. Sunt copiii noștri. Nimic nu mai contează când o văd pe Larisa că vrea și îmi doresc să ajungă acolo unde vrea ea”, a mărturisit Bianca Lebădă, mama fetiței.

Visul Larisei a fost să practice sport, pentru că asta îi aducea satisfacție. Deși ea mai are și alte pasiuni, precum înotul și atletismul, gimnastica o relaxează cel mai mult. Micuța ieșeancă merge la antrenament de 4-5 ori pe săptămână, pentru că își dorește să muncească pentru îndeplinirea visului ei. Cu toate că are și teme pentru școală, aceasta găsește întodeauna soluții pentru a nu i se părea dificil.

”Merg luni, marți, miercuri, joi și sâmbătă. Fac antrenamente și la atletism, însă gimnastica mă pasionează cel mai mult. Fac câte o oră-două. Temele pe toată săptămâna mi le fac în week-end și cele de pe o zi pe alta, le fac seara”, a destăinuit Larisa, micuța gimnastă.

Jurații de la ”Românii au talent” au rămas muți de uimire: ”Tu ai șanse foarte mari să câștigi concursul!”

Larisa spune reporterilor BZI că, deși a fost la nenumărate concursuri, și-a dorit să ajungă pe o scenă mult mai înaltă, unde să aibă parte de calificative sincere, acordate de oameni cu experiență. Chiar dacă ea muncește cu multă dragoste, a rămas impresionată când a aflat părerile specialiștilor.

”Când am aflat că am trecut în etapa următoare, am fost foarte fericită. Abia așteptam să ajung din nou acolo. Deși am mai fost la nenumărate concursuri, «Românii au talent» e altceva”, a mai adăugat micuța.

Mihai Bobonete este unul dintre jurații concursului ”Românii au talent” și a rămas mut de uimire când a văzut spectacolul pe care micuța ieșeancă a reușit să-l facă în doar câteva minute la preselecțiile care au avut loc la Iași.

”Tu ai șanse foarte mari să câștigi «Românii au talent»! Ai 4 mari de «DA» și un 10+ cu felicitări!”, a spus plin de emoții Mihai Bobonete, juratul concursului ”Românii au talent”.

De asemenea, în urma show-ului pe care aceasta l-a creat în cadrul preselecției, s-a convins încă odată că drumul ales o reprezintă și că va reuși, prin muncă și pasiune, să-și clădească un viitor în gimnastică, să ajungă la fel de cunoscută ca Nadia Comăneci.

”Lucrurile au evoluat foarte mult. Copiii de 10-11 ani au reușit să facă ce noi credeam că doar adulții pot face”, a zis plină de admirație Andra Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *