Prima pagină » Cancan ultimă oră » Michele Morrone, prezent la spectacolul Monicăi Odagiu. Ce spune actrița

Michele Morrone, prezent la spectacolul Monicăi Odagiu. Ce spune actrița

05 sept. 2024, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Michele Morrone a fost prezent la spectacolul susținut de Monica Odagiu în București. Actrița a aflat acest lucru și a avut doar cuvinte de laudă pentru starul italian venit în România pentru câteva zile.

Michele Morrone a venit în România pentru a-și vedea iubita, pe antrenoarea de fitness Bogdana Tancău. Cei doi au petrecut momente de vis împreună și au mers la spectacolul Monicăi Odagiu. Actrița a avut doar cuvinte de laudă când a aflat acest lucru.

Michele Morrone a mers la spectacolul Monicăi Odagiu

Michele Morrone a fost în atenție tuturor de când a pășit în România, iar fiecare mișcare a lui a fost documentată. Și-a petrecut timpul în Capitală alături de Bogdana Tancău, antrenoarea de fitness care i-a furat inima.
Cei doi au mers și la spectacolul Monicăi Odagiu pe care l-a susținut în București, în cadrul unui teatru. Marele actor italian a publicat o fotografie unde apare actrița pe scenă. Când a văzut imaginea, vedeta a avut câteva cuvinte de laudă cu privire la această situație. L-a dat exemplu că a mers „ca un adevărat fan” să o vadă.

„Da! Așa se face! Luați vă rog exemplu de la Michele Morrone!
Ajungi în România și-mi vii și la concert, ca un fan adevarat!
Jos pălăria iubitu’ lu’ mama, te pupă fata!”, a scris Monica Odagiu pe rețelele de socializare.

Pe parcursul acestei zile, actorul a fost surprins alături de iubita sa în București în timp ce se plimbau. Cei doi au ieșit separat de la hotelul de lux în care au fost cazați, dar au plecat cu aceeași mașină. Au mers și la magazine pentru ochelari și lentile, iar odată ce Michele Morrone a văzut că este în vizorul camerelor de filmat, a avut o reacție acidă.
În timp ce era în trafic s-a dat jos din mașină și a lovit vehiculul în care se afla o echipa de paparazzii, apoi le-a adresat mai multe cuvinte obscene.

Michele Morrone a lucrat ca grădinar înainte de a deveni star internațional

Michele Morrone a devenit un star internațional după rolul principla din filmul „365 days”. Înainte de acest moment el a trecut prin divorțul de femeia care i-a dăruit doi copii și a renunțat la cariera cinematografică. A suferit de depresie și s-a mutat într-un sat unde a lucrat ca și grădinar pentru a se întreține. După o perioadă totul s-a schimbat în viața sa și acum are parte de tot ce își dorește.

„În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna”, a scris Michele Morrone pe Instagram în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *