Prima pagină » Cancan » Mesajul viral lipit de un bărbat la intrarea în scară. Ce a putut să scrie acesta la avizier

Mesajul viral lipit de un bărbat la intrarea în scară. Ce a putut să scrie acesta la avizier

03 oct. 2022, 10:41,
BZI.ro, în Cancan

Un bărbat din București a scris un mesaj la intrarea în scară, iar în scurt timp acesta a devenit viral. Locatarul a ajuns să fie sătul de zgomotul produs de vecinii lui și s-a gândit să ia măsuri. Zis și făcut. Cu multă imaginație, bucureșteanul a reușit să compună un mesaj pe cât de sincer pe atât de amuzant.

Mesajul viral lipit de un bărbat la intrarea în scară

Un bărbat deranjat de faptul că unul dintre locatarii blocului dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul în orele de odihnă a decis să îi transmită câteva cuvinte, în speranţa că va înceta.

Modul în care bărbatul a transmis mesajul i-a amuzat teribil pe ceilalţi vecini. Mai mult, unul dintre aceştia a fotografiat afişul şi l-a publicat pe internet, iar în scurt timp a devenit viral!

”Dragi vecini,

În scara noastră se află un IDIOT care în fiecare zi de sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00 dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul. Între aceste ore, de obicei, copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul. Dar IDIOTUL nu știe acest lucru, deoarece mai mult ca sigur când era mic mama lui nu îl lăsa să doarmă la prânz.

Vreau să îi transmit un mesaj:

IDIOTULE, există speranță!

Dacă te străduiești un pic, poți fi un om normal!

Dumnezeu să te ajute! Și să ne ajute și pe noi!…

P.S. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Orice asemănare cu vecinul care dă găuri între orele 12.00 – 17.00 este pur întâmplătoare.

Vecinul nostru este un DEȘTEPT… asimptomatic.”, a transmis vecinul supărat.

Patronul unui bar comunal și-a anunțat consătenii că nevasta sa a născut. Ce veste i-au dat aceștia

Fericit din cale afară că va deveni tată, un cârciumar și-a închis barul pentru câteva zile pentru a se ocupa de nevoile soției sale și a copilului nou-născut. Acesta a dat de veste de aceste lucruri printr-un mesaj postat pe geamul barului său. „Barul este închis până luni, 8 iunie, ora 07:30. A născut nevasta mea. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, era mesajul pe care tânărul, entuziasmat, îl lipise de geamul barului său.

Din păcate pentru el, fericirea n-a durat prea mult! La câteva ore distanță, sub mesajul său, un cetățean a scris un alt mesaj.

„Costică, deschide că nu ești tu tatăl!”, era mesajul pe care un alt bărbat îl lăsase lipit de geamul barului. Nu știm dacă se voia a fi o glumă, ori chiar un adevăr dureros, dar cert e că toată comuna a aflat.”

Un caz similar a avut loc și în București, acolo unde, un bărbat deranjat de zgomotul produs de vecini le-a scris un mesaj care a devenit în scurt timp viral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *