Prima pagină » Cancan » Mesajul trist transmis de Oana Roman după ce mama ei s-a stins din viață. ”Te iubesc și te voi iubi mereu”

Mesajul trist transmis de Oana Roman după ce mama ei s-a stins din viață. ”Te iubesc și te voi iubi mereu”

23 feb. 2024, 08:49, 1 ,
în Cancan

Mioara Roman s-a stins din viață, după o perioadă lungă în care s-a luptat cu multe probleme de sănătate, iar Oana Roman a transmis un mesaj extrem de trist.

Vestea tristă a morții Mioarei Roman a marcat ziua de vineri, 23 februarie, ca o zi de doliu în lumea showbiz-ului. Fiica sa, Oana Roman, a anunțat decesul mamei sale în primele ore ale dimineții.

Mioara Roman s-a stins din viață la aproape 84 de ani, după o luptă îndelungată cu numeroase probleme de sănătate, dintre care unele extrem de grave. Deși a reușit să învingă moartea de mai multe ori, trupul ei a cedat în cele din urmă, iar sufletul ei s-a ridicat la ceruri.

Mesajul trist transmis de Oana Roman după ce mama ei s-a stins din viață

Pe platformele de socializare, în această dimineață, vedeta a comunicat despre trecerea în neființă a mamei sale printr-un mesaj sincer. Fiica lui Petre Roman își exprimă, ca întotdeauna, întreaga sa iubire pentru mama ei și îi arată recunoștința și acum, după plecarea ei, pentru tot ce a făcut pentru ea. De asemenea, este important de menționat că, momentan, Oana Roman nu a oferit detalii despre cauza decesului mamei sale, optând doar pentru a-și exprima durerea în fața publicului.

Totodată, este important de menționat că, în plus față de mesajul emoționant, Oana Roman a modificat și fotografia de profil, afișând acum o lumânare pe un fundal negru care să simbolizeze doliul.

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot! Te iubesc și de voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, este mesajul trist publicat recent de Oana Roman, pe conturile sale de socializare.

Fanii au reacționat imediat

După vestea tristă dată de Oana Roman, cei care o urmăresc pe internet au reacționat prompt. Admiratorii vedetei sunt și ei profund afectați de eveniment și au dorit să transmită câteva gânduri pozitive.

”Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină”/ ”Lumină veșnică”/ ”Of, doamne, condoleanțe!!! Fie-i țărâna uşoară!!/ ”Să o ierte Dumnezeu”/ ”Drum lin către îngeri”/ ”Condoleanțe! O doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Un model de urmat pentru cei ce sunt în stare sa vadă mai mult decât sclipiciul de astăzi. Să aibă drumul lin către lumină!”, sunt câteva dintre reacțiile celor din mediul online dupa ce Oana Roman a postat mesajul trist, după ce mama ei s-a stins din viață.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *