Prima pagină » Actualitate » Mesajul transmis de Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Nu aruncați cu noroi!”
Mesajul transmis de Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Nu aruncați cu noroi!”

Mesajul transmis de Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Nu aruncați cu noroi!”

01 nov. 2023, 08:15, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

După ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a transmis un mesaj în care face apel să nu fie judecat. Influencerul nu a dorit să ofere informații despre cele întâmplate, ci doar i-a rugat pe oameni să nu „arunce cu noroi“ în el. Mesajul a fost transmis de cântăreț într-unul dintre videoclipurile pe care le-a publicat pe canalul său de TikTok.

Mesajul transmis de Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan

Vineri seară, 27 octombrie 2023, în jurul orei 21.15, în localitatea Domnești, un incident a atras atenția publicului și a autorităților. Celebrul artist și influencer Dorian Popa a fost prins la volan sub influența unor substanțe psihoactive. Acest eveniment a generat reacții diverse în mediul online și offline.

Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, a transmis un mesaj fanilor săi pe rețelele de socializare.

Aceasta este prima reacție pe care o are cântărețul după acel incident. Dorian Popa nu a dorit să ofere informații, ci doar i-a rugat pe oameni să nu îl judece.

„Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat! Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți”, a spus Dorian Popa.

A fost prins drogat la volan

Dorian Popa, care a părăsit țara, a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul ar fi ieșit pozitiv, așa că oamenii legii i-au reținut permisul, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce. Potrivit unor surse, influecerul ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă și le-ar fi spus polițiștilor că se întorcea de la o petrecere, unde inhalase fumul, deoarece stătuse lângă persoane care ar fi consumat cannabis.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal pe numele acestuia, iar cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Luminița Popa, mama artistului, și-a apărat fiul după ce a fost prins drogat la volan.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și apere cauza! Eu sunt persoana pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a precizat Luminița Popa.

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a dat și ea declarații, după ce partenerul ei de viață a fost prins drogat la volan. Babs, așa cum este cunoscută în spațiul public, a susținut că nu știe nimic din ce s-a întâmplat cu celebrul vlogger.

„Nu știu ce să îți spun că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el. Nu știu nimic. Sunt la volan să știi că nu pot vorbi, este foarte aglomerat, scuză-mă că îți închid”, a declarat iubita lui Dorian Popa.

Acum, mesajul transmis de Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan, face apel la optimist și cere să nu „arunce oamenii cu noroi“ în el.

Comentarii
  • Indiferent in viata asta daca faci bine sau rau vei fi tot timpul criticat , oamenii vor arunca cu pietre sau te vor lingusii avand anumite interese , Capul sus tinere o lovitura in spate este un pas inainte , acesta va fi motivul sa iti schimbi anumite lucruri in viata ta , Dumnezeu a vrut aceasta schimbare si eu cred ca spre binele tau tinere . Sicces 👌

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *