Prima pagină » Actualitate » Mesajul Nataliei Intotero de pe patul de spital. Ministrul Familiei a fost victima unui accident rutier
Mesajul Nataliei Intotero de pe patul de spital. Ministrul Familiei a fost victima unui accident rutier

Mesajul Nataliei Intotero de pe patul de spital. Ministrul Familiei a fost victima unui accident rutier

27 aug. 2024, 20:45, 1 ,
în Actualitate

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a anunțat marți seara că se află în afara oricărui pericol, după ce autoturismul Serviciului de Protecție și Pază (SPP) în care călătorea a fost implicat într-un accident pe Valea Oltului.

Într-o postare pe Facebook, Natalia Intotero a exprimat recunoștință față de personalul medical și de ambulanță de la Spitalul Județean Vâlcea, adăugând că se simte bine.

„«Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.» Psalmul 46:1. Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre!

De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea”, a scris Intotero pe rețelele sociale.

Potrivit informațiilor din poliție, mașina în care se afla ministrul a fost lovită puternic de un alt autoturism și s-a răsturnat. După incident, Natalia Intotero a fost transportată la spital conform protocolului SPP.

Reprezentanții SPP au confirmat că atât șoferul, cât și o altă persoană din echipa ministrului, care se aflau în mașină, sunt în siguranță.

Accidentul a fost provocat de o femeie de 41 de ani.

Ministrul Familiei, accident rutier pe Valea Oltului

Incidentul s-a produs marți după-amiază pe DN 7, în localitatea Racovița din județul Vâlcea. Poliția Vâlcea a comunicat că accidentul a avut loc când o femeie de 41 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu vehiculul condus de un bărbat de 32 de ani. În urma impactului, Natalia Intotero, aflată în una dintre mașini, a fost transportată la spital pentru evaluare medicală. Testele alcoolscopice ale ambilor șoferi au fost negative.

Reprezentanții SPP au mai adăugat că toate persoanele din mașină purtau centurile de siguranță, iar vehiculul circula regulamentar în momentul accidentului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`