Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mesajul Mirelei Vaida pentru Bianca Drăgușanu, după ce ar fi snopit în bătaie mai multe fete acasă la Gabi Bădălău: ”Ai copil acasă”

Mesajul Mirelei Vaida pentru Bianca Drăgușanu, după ce ar fi snopit în bătaie mai multe fete acasă la Gabi Bădălău: ”Ai copil acasă”

20 apr. 2022, 18:02,
în Cancan ultimă oră

Recent, Bianca Drăgușanu a fost protagonista unui scandal de zile mari cu Gabi Bădălău și Florin Salam, la o petrecere a burlacilor. Potrivit unor surse, blondina a dat buzna în apartamentul în care avea loc petrecerea și a dat cu bâta la propriu. Din câte se pare, cel mai șifonat ar fi ieșit atunci Gabi Bădălău, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Atunci când a aflat ce s-a întâmplat zilele trecute acasă la Gabi Bădălău și nu a putut rămâne indiferentă. I-a transmis un mesaj destul de dur Biancăi Drăgușanu, în direct, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Mesajul Mirelei Vaida pentru Bianca Drăgușanu

Joia trecută, între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi izbucnit un scandal monstru. De aceea, aproape de miezul nopții, blondina și-a făcut bagajele, și-a luat copilul și ar fi plecat la mama ei, potrivit informațiilor de la Acces Direct.

Florin Salam se va căsători curând, motiv pentru care prietenii lui, printre care și Gabi Bădălău, i-au pregătit o petrecere a burlacilor. Cum Bianca știe tot ce mișcă, a aflat și de acest eveniment nocturn, desfășurat la un apartament din Pipera unde Bădălău obișnuia să meargă chiar cu ea.

În momentul în care a mers la petrecere, Bianca Drăgușanu a pus mâna pe o bâtă de baseball și i-ar fi bătut cu sânge rece pe toți cei prezenți, inclusiv pe Florin Salam.

Mirela Vaida, reacție în scandalul care a avut loc acasă la afacerist

Mirela Vaida i-a transmis un mesaj blondinei, spunând că violența nu este deloc cea mai bună decizie pe care o poți lua atunci când afli că partenerul tău de viață te-a înșelat.

Prezentatoarea de la Acces Direct a reamintit că, în prezent, Gabi Bădălău este căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, cu care are și doi copii. Mirela Vaida a spus că o femeie care își cunoaște valoarea nu apelează niciodată la astfel de gesturi necugetate.

”Care este statutul Biancăi Drăgușanu în relația cu Bădălău, care nici măcar nu a divorțat? Deci dacă este adevărat că Bădălău avea acel apartament, înseamnă că apartamentul ăla este al lui Bădălău. Oricine vine, din punctul meu de vedere, neinvitat, poate avea o plângere penală. Din punctul meu de vedere, o femeie este aici, mai ales când își știe valoarea. Te duci să dai cu bâta în alea, păi tu ești la mintea lor?! Nu se face așa, că ai copil acasă”, a spus Mirela Vaida.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`