Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mesajul lui Kamara după ce a fost oprit în trafic de polițiștii de la Rutieră: „Recomand să iei un taxi dacă ai băut”

Mesajul lui Kamara după ce a fost oprit în trafic de polițiștii de la Rutieră: „Recomand să iei un taxi dacă ai băut”

19 dec. 2021, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Agenții de la Rutieră fac razii de amploare zilele acestea în Capitală. Printre șoferii controlați se numără și Kamara, care a avut de transmis un mesaj important pentru ceilalți participanți la trafic.

Weekendul acesta, mai exact în noaptea de sâmbătă spre duminică, oamenii legii de la Rutiră au efectuat razii de amploare în București, în scop educativ-preventiv.

Totuși, cei care au fost prinși băuți la volan nu au scăpat de amendă.

Mare le-a fost mirarea poliștilor atunci când au făcut semn unei mașini să oprească, iar după ce șoferul a tras geamul în jos au constatat că este nimeni altul decât Kamara. Ei bine, artistul nu a primit niciun tratament preferențial doar pentru că este vedetă, căci legea se aplică chiar și în cazul lor.

El a fost controlat la fel ca restul participanților la trafic, iar la final a ținut să transmită un mesaj.

Cum a reacționat Kamara, după ce a fost oprin te polițiștii de la Rutieră

În cadrul raziei din weekendul acesta, polițiștii de la rutieră au avut ocazia de a-l controla și pe artistul Kamara. Vedeta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar a ținut neapărat să le transmită un mesaj celorlalți participanți la trafic.

Kamara aplaudă acțiunea oamenilor legii și îi îndeamnă pe șoferii care au băut să lase mașina în parcare și să cheme un taxi și sub nicio formă să nu se urce în stare de ebrietate la volan.

„Recomand să iei un taxi dacă ai băut, pentru că maşina rămâne la locul ei. Consider că este o iniţiativă foarte bună şi lăudabilă din partea Poliţiei Române”, a declarat Kamara.

Kamara și-a dorit să se împace cu mama lui Leon, fiul său 

Relația dintre cei doi ar fi putut fi reparată, însă ambii au avut orgolii prea mari, nu o spunem noi, ci chiar Kamara.

Artistul a mai dezvăluit în urmă cu ceva timp că și-a dorit să se împace cu femeia care i-a dăruit un fiu, dar a fost multe prea târziu, căci ambii aveau deja alte vieți.

„ Deja plecasem în direcții diferite. Am deschis niște uși pe care probabil nu trebuia să le deschidem.(…) La un moment dat, eu chiar mi-am dorit o împăcare, mai ales că e vorba de Leon. Am considerat că e bine să ne aibă pe amândoi în același timp. (…)

Mi-am dorit, dar nu m-am băgat. Era cu cineva și eu nu intru peste cineva când este într-o relație. Era relația ei de la vremea respectivă și nu m-am băgat cu absolut nimic, am lăsat-o să-și vadă de viața ei. M-a durut(…) doar că eu mi-am dat seama că nu pot trăi cu un picior în trecut și unul în viitor, că trece prezentul, așa că am hotărât să mă regăsesc pe mine și să înțeleg ce vreau. Eu cu ea mă înțeleg foarte bine, avem grijă de Leon împreună”, a mai povestit  Kamara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *