Prima pagină » Actualitate » Mesajul lui H.D.Hartmann apropo de măsurile ceauşiste ale „benzinarului Popescu”: „Să facă economie m.-.a şi t..-.u” – VIDEO
Mesajul lui H.D.Hartmann apropo de măsurile ceauşiste ale „benzinarului Popescu”: „Să facă economie m.-.a şi t..-.u” - VIDEO

Mesajul lui H.D.Hartmann apropo de măsurile ceauşiste ale „benzinarului Popescu”: „Să facă economie m.-.a şi t..-.u” – VIDEO

02 sept. 2022, 16:44, 3 ,
în Actualitate

Astăzi, 2 septembrie 2022, a fost programată o nouă ediţie BZI LIVE alături de profilerul, jurnalistul şi analist politic H. D. Hartmann. Cunoscutul invitat a avut o reacţie furibundă în ceea ce priveşte măsurile adoptate de Guvernul Ciucă.

Analistul politic consideră că raţionalizarea gazului şi energiei electrice este o măsură ceauşistă care nu trebuie tolerată.

„La 35 de ani de la cel mai cumplit decret privind raţionalizarea de gaz şi energie, acum ne reîntâlnim cu coşmarul raţionalizării. Decizia ne anunţă că revenim la timpurile de odinioară, unde mii de oameni au murit. A căzut un regim. Măsură este ceauşistă, ne duce în medievalismul acelui decret. Înainte erau valori maximale de consum şi împărţea țara în două, urban şi rural. Cei din urban puteau consuma mai mult. Popescu a făcut la fel, dar nu a împărţit țara în rural şi urban, ci în bogaţi şi săraci. Structura deciziei pe care Guvernul României a luat-o acum câteva ore este structura vechiului decret. Ne aflăm într-o stare de degradare totală ideologică. Ca să se ingranga Rusia tăiem gazul poporului român. Nu este o măsură dictată de explozii economice, ci degradarea ideologică a unui sistem care ne spune că trebuie să încurajăm poporul să facă economie”, a transmis profilerul H.D.Hartmann.

Ce spune H.D.Hartmann despre măsurile ceauşiste ale Guvernului Ciucă

Analistul politic îl condamnă pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru măsurile ce urmează a fi adoptate de Guvernul României. H.D.Hartamann susţine că românii nu ar trebui să fie puşi în faţa faptului de a-şi raţionaliza consumul la gaze naturale şi energie electrică.

Mai mult decât atât, Hartmann îi recomandă lui Popescu să facă economie întreaga lui familie, şi nu poporul român care deja este bătut de soartă.

„Ţara asta face de 30 de ani economie şi intră în sărăcie. Bagă țara în sărăcie, să le fie ruşine liberalilor. Iar aţi împărţit țara, oamenii săracii să facă economie?M.-a și t..-.u să facă economie, și nu săracii români. Aţi vândut energia României pe un an. Aceste raţionalizări fac parte din instrumentalul medieval. Liberalii începând de aseară au intrat în marea listă, scurtă, a partidelor dictatoriale aflate în putrefacţie morală. În momentul în care impui economii, atunci ai tu o problemă. Înseamnă că nu crezi decât într-o singură soluţie, să-i învingem pe ruşi ca să le arătăm americanilor cât de tari suntem noi ca europeni, dar vezi tu că SUA are propriul gaz. Îşi imaginează cineva că aceste raţionalizări nu vor crea piaţa neagră, un nou jaf. Nu ne ajunge că ne jefuiesc corporaţiile naţionale după ce-am privatizat tara”, a mai spus analistul politic, la BZI LIVE.

H.D.Hartmann: „Unde vrea să ne ducă Ciucă şi Popescu?”

Incisivul jurnalist susţine că este de neconceput cum toată avuţia naţională a României a fost vândută la un preţ de nimic. Mai mult decât atât, H.D.Hartmann afirmă că premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Virgil Popescu vor să ne ducă în prăpastie.

„Mintia a fost vândută cu un preţ mizer, faţă de cât s-a investit. Mintia a fost construită din averea poporului român. Ceea ce s-a privatizat în România totul a fost al poporului. Industralizarea nu a fost făcută de regi sau partide istorice, ci de comunismul român. Se pare că uităm cine a creat avuţia naţională, nu Ciucă, analfabetul cu doctoratul furat, nu Popescu benzinarul. Mintia nu aparţinea nimănui, poporul român trebuia întrebat. Furturile care se pregătesc prin această OUG se vor duce tot la tâlhari. Sărmanul român tot fără gaz şi energie va sta. Numai tâlharii de la UE vor avea. Să ştiţi că nu este numai o iarnă, s-a calculat că vor fi cam opt ierni. Îl acuzăm pe Putin că vrea să reconstruiască URSS, dar URSS există la Bruxelles. Dacă aia zic ceva, pac fac şi slugile de la Bucureşti. Întrebarea mea fundamentală, unde vrei Ciucă să ne duci, unde vrei Popescu să ne duci? Iarna asta mai scapi, dar de la anul nu vei mai avea gaze nici la vară, nici la iarnă. Vor să ne ducă la specula lui Antonescu. PNL este de vină şi personalizez vină prin acest Popescu, Rareş Bogdan şi Ciucă”, a transmis profilerul.

În aceeaşi ordine de idei, liderii statului mint românii pentru a face pe plac Bruxelles-ului.

„În mintea acestor oameni, a spune că nu e bine cum a spus Bruxelles-ul e grav. E ca la Moscova. Nu pot crede cum devine UE mai nociv ca URSS. Eu am nevoie de un general adevărat care să apere ţara şi să se ducă la Moscova să aducă gaze. Ce propagandă ai nevoie? Să spui că românul o duce bine, cum făcea Florin Cîțu? Ăştia au intrat în mecanică de propagandă comunistă de la Bruxelles. Toţi 27 de membri ai UE spunem acelaşi lucru, minţind 27 de state, suntem comunişti. Acum de ce mai minţim? Ce să propagandești ce? Dezastrul economic, raţionalizarea energiei, gazului, apei calde?”, a conchis jurnalistul.

Astfel, H.D.Hartmann susține că măsurile impuse de Guvernul Ciucă privind raționalizarea consumului de curentul și gaz sunt ceaușiste.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *