Prima pagină » Sport » Mesajul ferm al „Regelui” Gică Hagi pentru fiul său, Ianis Hagi: „Trebuie să vină și criticile, ele te trezesc”

Mesajul ferm al „Regelui” Gică Hagi pentru fiul său, Ianis Hagi: „Trebuie să vină și criticile, ele te trezesc”

11 sept. 2020, 02:00,
în Sport

Gică Hagi, considerat de mulți cel mai bun fotbalist român al tururor timpurilor, comentează fără patimă partea cu criticile la adresa lui Ianis

Gică Hagi abordează fără niciun pic de patimă subiectul legat de criticile la care este supus Ianis Hagi atunci când nu joacă bine.
Gică a dezvoltat subiectul într-un interviu în care a dezvăluit de ce Johan Cruyff și Mircea Lucescu sunt antrenorii care l-au învățat meserie.
Lăudat din toate părțile atunci când are realizări, Ianis este criticat cu mult mai mult decât un fotbalist obișnuit când joacă mai slab. Numele pe care îl poartă continuă să pună o presiune foarte mare asupra lui.

Sfatul lui Gică Hagi pentru Ianis Hagi

Întrebat ce sfat îi dă fiului său, Ianis, care evoluează la Glasgow Rangers, Gheorghe Hagi a răspuns:

„Nu e îndeajuns talentul. Ianis trebuie să aibă ambiția să devină mai bun în fiecare zi. Și al doilea sfat pentru el e că tot ce se scrie, tot ce se spune îl va face pe el mai bun.
Nu poate să zică toată lumea numai de bine. Trebuie să vină și criticile, ele te trezesc, te echilibrează. Iar Ianis duce la presiune. El e conștient că duce un nume mare în spate. E un jucător căruia îi place să se antreneze, iar asta e fundamental”, a spus Gică Hagi pentru pagina de Facebook a Sports Festival.

Ianis Hagi joacă la Rangers și în naționala României, dar are un mare regret după startul sezonului. Ianis Hagi a devenit repede idol pe Ibrox Park, mai ales după meciul cu Braga din Europa League. Fanii l-au îndrăgit pe mijlocașul român și au fost încântați după ce Rangers l-a achiziționat definitiv în această vară.

Glasgow Rangers a epuizat abonamentele pentru noul sezon

Din cauza pandemiei, noua ediție a campionatului Scoției se joacă cu porțile închise, iar Ianis a recunoscut că resimte lipsa spectatorilor din tribune.

„Mi-e dor de fani, de public, fotbalul este plictisitor fără suporteri. Mai ales în Scoția”, a dezvăluit Ianis Hagi după ce a aflat că clubul a vândut totuși toate abonamentele pentru noul sezon chiar dacă nu s-a luat vreo decizie pentru revenirea pe stadioane.

El a vorbit și despre duelul cu coechipierul său de la Rangers, Steve Davis, în partida România – Irlanda de Nord.

„Trebuia să-i batem pe nord-irlandezi, am dominat din primul până în ultimul minut. Asta e, fotbalul e nedrept. Am stat de vorbă cu Steven Davis după meci, a fost o plăcere să mă văd cu el”, a mai spus Ianis Hagi.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`