Prima pagină » Cultural » Mesajul emoționant primit de Kate Middleton, de la o fetiță de 8 ani care urma un tratament împotriva leucemiei

Mesajul emoționant primit de Kate Middleton, de la o fetiță de 8 ani care urma un tratament împotriva leucemiei

03 apr. 2024, 09:49,
în Cultural

O fetiță de 8 ani, care a învins cancerul, i-a trimis un mesaj emoționant lui Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu aceeași boală.

Mila Sneddon, care a cunoscut-o anterior și a dezvoltat o legătură cu Prințesa în timp ce lupta cu leucemia în 2021, și-a arătat susținerea după aceea a anunțat vineri că suferă de cancer.

Mesajul emoționant primit de Kate Middleton, de la o fetiță de 8 ani

Prințesa de Wales a primit un mesaj emoționant de încurajare de la o fetiță de 8 ani, pe care a avut-o în întâlnire în 2021 în timp ce micuța se trata pentru leucemie. După ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a primit multe mesaje de susținere, inclusiv de la Mila Sneddon și mama ei.

„Va fi curajoasă, pentru că și eu am fost, și va lupta împotriva lui așa cum am făcut-o și eu”, a declarat Mila pentru The Mirror.

Mama fetiței, Lynda, a adăugat pentru publicație: „Kate este mamă, soție, este tânără, frumoasă, atletică și se confruntă cu asta. Asta arată că cancerul nu discriminează, poate afecta pe oricine și în orice moment. Îi dorim o recuperare pașnică și rapidă”.

Împreună cu mesajul său, Lynda a postat o fotografie cu fiica ei vorbind cu Kate în timpul primei lor întâlniri din mai 2021 la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, Scoția. Kate și Mila au dezvoltat o prietenie după ce copilul a participat la proiectul fotografic Hold Still al familiei regale în 2020. La acea vreme, ea a fost surprinsă într-o fotografie separată de familie și în timp ce urmează tratamentul de chimioterapie în contextul pandemiei COVID-19.

Kate Middleton a ținut legătura cu fetița

Mila a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută la doar 4 ani. Din fericire, după o luptă grea, a reușit să învingă boala și a fost declarată vindecată de cancer acum doi ani, conform The Mirror.

„Declarația lui Kate a apărut la aniversarea a doi ani de remisie a Milei”, a declarat Lynda pentru publicație. „Mila s-a întors la mine și mi-a spus că vrea să facă și să-i trimită lui Kate o felicitare. Așa că Mila va lua legătura în felul ei privat. Kate i-a arătat Milei atâta compasiune, grijă și sprijin atât în timpul tratamentului, cât și după, așa că a fost foarte emoționant să văd că acum se confruntă cu propria luptă cu sănătatea.”

Pe parcursul luptei cu cancerul, Mila a dezvoltat o prietenie specială cu Prințesa de Wales. Cele două au păstrat legătura telefonic, oferindu-și reciproc sprijin și încurajare. În decembrie 2021, Mila a avut onoarea de a participa la concertul de colinde de Crăciun organizat de Kate Middleton la Westminster Abbey, un moment emoționant care a marcat victoria sa în fața bolii.

Vineri, Kate a dezvăluit prin intermediul unui mesaj video că a fost diagnosticată cu cancer. Diagnosticul a venit în urma unor teste efectuate după o operație abdominală pe care a suferit-o în luna ianuarie. În prezent, Kate urmează un tratament adecvat pentru a combate boala.

„Cancerul este un club în care nimeni nu vrea să fie”, a adăugat Lynda pentru The Mirror. „Suntem foarte triști să auzim că s-a alăturat clubului, dar o susținem în totalitate și îi dorim tot ce este mai bun. Nu avem decât admirație pentru ea pentru că a reușit să iasă și să-și spună public povestea”.

Kate Middleton a primit recent un mesaj emoționant de la o fetiță de 8 ani cu care s-a întâlnit, în urmă cu ceva timp, pe când aceasta urma un tratament împotriva leucemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`