Prima pagină » Local » Mesajul dureros transmis de iubita şoferului de TIR care ar fi provocat accidentul mortal de la Bălţaţi. Urma să fie mireasă peste doar câteva luni – EXCLUSIV, FOTO

Mesajul dureros transmis de iubita şoferului de TIR care ar fi provocat accidentul mortal de la Bălţaţi. Urma să fie mireasă peste doar câteva luni – EXCLUSIV, FOTO

01 feb. 2022, 16:57,
în Local

Astăzi, 1 februarie 2022, s-a produs un accident rutier mortal la Iaşi. Carnagiul care a murdărit şoseaua DN 28 pe raza comunei Bălţaţi, judeţul Iaşi, cu sângele a 7 victime a înmărmurit întreaga Românie. Andrei Radu, un tânăr de doar 30 de ani, din Dumeşti, se afla la volanul unui camion. Acesta a derapat într-o curbă, a intrat în coliziune cu o ambulanţă. În urma impactului a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un microbuz. Şapte persoane au decedat, printre care şi Andrei Radu.

Acesta avea o frumoasă relaţie şi urma să se căsătorească în perioada imediat următoare. Din păcate, nu a mai apucat. Iubita lui a publicat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj de-a dreptul dureros.

„Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni.. iubirea mea, sufletul din mine..”, a spus tânăra iubita a lui Andrei Radu.

Citește și: Cine este şoferul camionului, care ar fi provocat accidentul rutier de la Bălţaţi, unde au decedat 7 persoane 

Accident rutier mortal în județul Iași

Astăzi, 1 februarie 2022, un accident rutier mortal s-a produs la Iași. Prof. dr. Diana Cimpoeșu a oferit informații cu privire la cei 7 decedați.

„Apel la 112 ne anunţă înainte de ora 7 un accident rutier cu victime multiple, implicate cu persoane din 3 autovehicule, dintre care şi o ambulantă de la SAJ Iaşi. A fost trimise iniţial 4 echipaje, s-a suplimentat apoi cu încă 3 echipaje, mai mulţi medici, paramedici şi asistenţi. Au fost găsite iniţial 6 persoane inconştiente, s-au evaluat, s-a început resuscitarea, iar pentru unii dintre ele s-a declarat imediat decesul. A şaptea persoană, şoferul dubitei, a fost găsit şi el în stop prin traumă. S-a efectuat resuscitarea aproximativ o oră, fără răspuns. Astfel încât, bilanţul deceselor este de 7, persoane din două autovehicule la locul accidentului.

Cei trei din ambulanţă erau stabili. Gravidă, pacienta care se afla în ambulanţă, e stabilă hemodinamic şi a fost transportată la maternitate. Şoferul şi asistenta de pe ambulanta au fost preluaţi de echipajele noastre şi transportate la UPU. Sunt stabili, conştienţi, au doar câteva contuzii. Au fost evaluaţi, speram să nu aibă nevoie de intervenţii chirurgicală, ortopedica sau de internare şi sperăm că evoluţia lor să fie una favorabilă. Din păcate, energia cinetică a produs leziune extrem de severe la cei 7 implicaţi şi decedaţi în acest accident”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *