Prima pagină » Cultural » Mesajul dureros de la căpătâiul Mioarei Roman! Toți cei prezenți l-au observat

Mesajul dureros de la căpătâiul Mioarei Roman! Toți cei prezenți l-au observat

26 feb. 2024, 10:00,
în Cultural

Fiicele și nepoatele Mioarei Roman au lăsat un mesaj sfâșietor pentru regretata femeie, chiar la căpătâiul acesteia. Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde o mulțime de oameni s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la mama Catincăi și a Oanei Roman.

Fiicele îndurerate ale regretatei Mioara Roman au sosit la biserică, fiind urmate la scurt timp de fostul ei soț, Petre Roman, cu care a fost căsătorită timp de peste 30 de ani.

Mesajul dureros de la căpătâiul Mioarei Roman

Un mesaj emoționant din partea fiicelor și nepoatelor a fost așezat lângă sicriul Mioarei Roman, în timpul ceremoniei de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou.

Biletul a stârnit lacrimi în ochii celor care au venit să-și ia rămas bun de la regretata Mioara Roman.

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetele tale: Oana, Catinca, Isabela, Calina”, este mesajul care apare, pe un bilețel, lângă sicriul Mioarei Roman.

Care au fost cerințele fiicelor sale pentru ceremonia de înmormântare

Fiicele Mioarei Roman, Oana și Catinca, au colaborat cu Gabriela Lucuțar, prietena Anamariei Prodan și administratoare a unei firme de pompe funebre, pentru a organiza în detaliu înmormântarea mamei lor.

Gabriela Lucuțar a dezvăluit recent, într-un interviu, detalii despre ceremonie și dorințele speciale ale Oanei și Catincăi.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate importantă.(…) Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”,  a declarat Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Oana Roman a anunțat când va fi înmormântată Mioara Roman

Oana Roman a făcut și un anunț cu privire la data în care va fi înmormântată mama ei.

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6.

Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

La căpătâiul Mioarei Roman a apărut un mesaj de-a dreptul emoționant, pe care toată lumea l-a remarcat.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024