Prima pagină » National » Mesajul dureros al soției lui Iulian Atanasiu, bărbatul care a decedat în urma exploziei de la rafinăria Petromidia: „Trăiesc tragedia vieții mele”

Mesajul dureros al soției lui Iulian Atanasiu, bărbatul care a decedat în urma exploziei de la rafinăria Petromidia: „Trăiesc tragedia vieții mele”

04 iul. 2021, 20:50,
Bianca Rebegea, în National

Soția lui Iulian Atanasiu trăiește clipe de coșmar. Femeia își plânge durerea în tăcere, după ce soțul acesteia a decedat, în urma exploziei de la rafinăria Petromidia din Năvodari.

Moartea lui Iulian Atansiu a lăsat un gol imens în sufletul soției sale. Rămasă văduvă la 33 de ani și cu un copil mic, femeia nu își mai găsește liniștea. Pentru a nu se exterioriza în fața fetiței sale, aceasta a ales să își aștearnă gândurile pe o rețea de socializare. Tânăra își găsește cu greu cuvintele, însă a dezvăluit că trăiește tragedia vieții sale.

Mesajul dureros al soției lui Iulian Atanasiu: „Pedeapsa vine noaptea”

Femeia, în vârstă de 33 de ani, mărturisește că ziua este un „amortizor al durerii”, dar noaptea trăiește un coșmar: „Așa arată iadul”.

„Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de „amortizor al durerii”… Daaaaar pedeapsa vine noaptea.

Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață.

Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sângereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă…

P.S. așa arată iadul”, scrie cu durere, furie, neputința şi revoltă soţia tânărului de 32 de ani care a murit în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

Soția lui Iulian Atanasiu: „Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan”

Tânăra spune că triește tragedia vieții sale, fiind văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan de tată la 2 ani. Pe pagina de socializare a soției lui Iulian Atanasiu sunt zeci de mesaje de condoleanțe.

„Cred că pot zice că trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan la 2 ani. Chiar dacă am rămas fără suflet, știu că tati, dacă ar fi lângă mine, mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar”, a transmis tânăra îndurerată pe pagina sa de socializare.

În urma incendiului uriaș de la rafinăria Petromidia din Năvodari au rezultat șase victime, însă doar o singură persoană și-a pierdut viața. Este vorba despre Iulian Atanasiu.

Iulian Atanasiu avea 32 de ani, era căsătorit și avea un copil mic. El a intrat de dimineață în schimbul 1, urmând ca la 14:00 să fie înlocuit. Din păcate, la ora 12:30 a avut loc o explozie puternică, urmată de un incendiu, la Rafinăria Petromidia Năvodari acolo unde bărbatul lucra.

Bărbatul a distribuit o fotografie pe o rețea de socializare, joi dimineața, în care apare un răsărit de soare. Imaginea este însoțită de mesajul: „Cine se trezește de dimineață… Lucrează în ture!”. A fost ultima lui postare.

Iulian Atanasiu era căsătorit de trei ani și avea un copil. Soția sa lucrează tot la Rompetrol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *