Prima pagină » Actualitate » Mesajul dramatic transmis de tatăl biologic al fetiței ucise în Arad: Nu mai am nici aer, sunt în stare de șoc

Mesajul dramatic transmis de tatăl biologic al fetiței ucise în Arad: Nu mai am nici aer, sunt în stare de șoc

02 nov. 2021, 19:20,
BZI.ro, în Actualitate

Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței ucise la Arad a vorbit la un post de televiziune despre drama prin care trece. Bărbatul este plecat la muncă în Olanda și le-a declarat reporterilor că este în stare de șoc atunci când a aflat din presă că i-a murit copilul.

Vă aducem aminte faptul că un copil a fost ucis în urmă cu câteva zile în Arad de către tatăl vitreg. Bărbatul care și-a recunoscut vina a fost inițial reținut pentru 24 de ore iar ulterior judecătorii au aprobat arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Tatăl biologic al fetiței ucise în Arad este în stare de șoc atunci când a aflat despre decesul propriului copil.

Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței ucise la Arad se află, în aceste momente, în Olanda la muncă. Bărbatul susține că a aflat toate informațiile din presă şi că şi acum este sub stare de șoc. Acesta a menţionat faptul că o să vină în România pentru a-l lua pe fratele micuței ucise:

„Nici nu știu ce să mai spun – sunt copleșit de durere. Până la ora actuală nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am”, a spus Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței de patru ani din Arad ucisă de concubinul mamei.

Tatăl biologic știa că mama are grijă de proprii copii, dar la un moment dat au ajuns la spital

Daniel Oancea, tatăl biologic a declarat că nu a fost niciodată îngrijorat de faptul că proprii copii sunt lăsaţi în grija mamei. Acesta a declarat că femeia avea grijă, atât de fată cât și de băiat

„Eu știu că ea avea grijă foarte bine de copii, de aia și când ne-am despărțit pe 30 decembrie anul trecut a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune. Apoi, ea s-a cuplat cu un alt băiat, nu știu, nu-l cunosc.

Bărbatul a povestit cum copiii s-au ars și au fost internați în spital

Pe de altă parte, bărbatul a povestit faptul că, în momentul în care femeia se afla la Paris a fost sunat și inșiințat de faptul că, atât faţă cât și băiatul au avut un incident și s-au ars. Aceștia au fost internați în spital:

Am avut o problemă cu ea anul trecut. A ars copiii și… Când a fost cu acest domn în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un băiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după trei luni de zile am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară ca să se ducă la noua ei iubire.

Și a plecat în septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu băiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital”. a povestit bărbatul pentru antena3.ro

Vă aducem aminte faptul că o crimă a șocat pur și simplu Aradul. Vorbim despre un tânăr în vârstă de 23 de ani care și-a ucis copilul vitreg. Trupul fetiței a fost găsit de oamenii legii, iar după ce au fost publicate pozele, bărbatul a fost considerat suspect. În cele din urmă, criminalul și-a recunoscut fapta și a fost reținut, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul le-a dat anchetatorilor câteva detalii halucinante despre cum s-a petrecut întreaga scenă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *