Prima pagină » Actualitate » Mesajul dramatic al unui bărbat pentru protestatari: Tata a murit acum două zile iar voi protestaţi! Să vă fie rușine! – VIDEO
Mesajul dramatic al unui bărbat pentru protestatari: Tata a murit acum două zile iar voi protestaţi! Să vă fie rușine! - VIDEO

Mesajul dramatic al unui bărbat pentru protestatari: Tata a murit acum două zile iar voi protestaţi! Să vă fie rușine! – VIDEO

31 mart. 2021, 13:42,
George Cristian, în Actualitate

Un bărbat din municipiul Constanța a avut o reacţie dramatică la adresa protestatarilor care s-au strâns să îşi arate indignarea pentru restricţiile impuse de COVID-19. Astfel, bărbatul le-a adresat câteva cuvinte grele oamenilor spunându-le că ar trebui să le fie rușine pentru că tatăl lui a murit în urmă cu două zile iar ei protestează.

Videoclipul în cauză a fost postat pe o reţea de socializare de jurnalistul Lucian Mândruţa strângând mii de share-uri dar şi mii de reacții.

Un bărbat are un mesaj dramatic către protestatarii din Constanța

Clipul surprinde reacţia unui bărbat care este supărat de protestele care au loc în Constanța şi care, în mare parte pune într-o lumină de îndoială îmbolnăvirea cu COVID-19. Aşadar, acesta le transmite protestatarilor că ar trebui să le fie ruşine că pun o urmă de îndoială mai ales că tatăl lui a murit în urma infectării cu COVID-19 chiar în urmă cu două zile. De altfel, protestatarul consideră că oamenii care contestă activitatea medicilor sunt nişte idioţi.

“A murit tata acum două zile de Covid, acum două zile a murit şi voi protestaţi. Să vă fie ruşine! Oamenii ăia la infecţioase acolo se luptă cu boala şi voi…sunteţi nişte idioţi. Sunteţi nişte idioţi, să nu ajungeţi acolo”, le-a strigat bărbatul de la geam.

Ca un răspuns la ce a declarat bărbatul, protestatarii au început să îl huide.

Proteste de amploare în toată țara

Declaraţiile bărbatului vin în contextul în care, de câteva zile în toată ţara au loc acţiuni de proteste împotriva restricţiilor impuse de Guvernul Cîțu. Printre cei care contestă restricţiile se află şi mai multe grupuri de persoane care contestă boala în sine. Aceştia au scandal lozinci împotriva medicilor şi chiar s-au strâns în curtea a mai multor spitale numindu-i asasini pe cei care lucrează în prima linie.

În fine, pe fondul protestelor tot mai numeroase, mai mulţi mulţi oficiali au oferit declaraţii, unele dintre ele extrem de controversate. Este şi cazul vicepremierului Dan Barna care i-a catalogat pe protestatari ca fiind fasciști:

”Cei care s-au dus în mod revoltător, aproape mi s-a făcut rău, în curtea spitalului din Brașov, strigând la medici și la ambulanțe, asasinilor- acele persoane sunt huligani, sunt persoane din zona extremismului, fascismului și faptul că am putea să avem orice toleranță față de ei este exclus. (…) a menționat, într-o poziționare oficială, vicepremierul USR Dan Barna

Jandarmii români au aplicat amenzi de sute de mii de lei protestatarilor

Conform unui comunicat de presă emis de oamenii legii, Jandarmeria a aplicat, doar pentru protestatarii care au ieşit pe stradă în seara de marţi, 30 martie 2021 amenzi în valoare totală de peste 300.000 de lei. Aceştia susţin că au fost amendaţi 644 de persoane care nu au respectat măsurile impuse de autorităţi la nivel naţional.

De altfel, la nivel local, ca urmare a protestelor de luni, au fost aplicate 3 amenzi contravenţionale pentru neportul măștii de protecţie dar și două contravenţii de ordine penal pentru două persoane care aveau asupra lor un cuţit şi un spray, respectiv un baston telescopic și un spray.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *