Prima pagină » Actualitate » Mesajul cutremurător al pompierului din Suceava a cărui soție a decedat la 19 ani. Femeia abia născuse
Mesajul cutremurător al pompierului din Suceava a cărui soție a decedat la 19 ani. Femeia abia născuse

Mesajul cutremurător al pompierului din Suceava a cărui soție a decedat la 19 ani. Femeia abia născuse

02 iun. 2024, 20:20,
BZI.ro, în Actualitate

Mesaj cutremurător, transmis de pompierul din Suceava care şi-a pierdut soţia de numai 19 ani, la o lună după ce tânăra a născut.

„Bianca s-a agățat permanent de gândul că eu, soțul ei, și Matias, o așteptăm acasă și-și va putea trăi fericită visul îndeplinit.

Colegii mei de la pompieri au plâns alături de mine în fiecare seară”, a transmis eroul care trebuie acum să-şi crească singur băieţelul.

Sfâşiat de durere, tânărul pompier militar din Suceava a mărturisit coşmarul prin care trece după ce soţia lui a murit, la vârsta de doar 19 ani, după ce a născut un băiețel.

„Moartea soției mele a venit ca un șoc pentru mine, pentru copilul nostru drag și pentru toți cei apropiați ei, inclusiv pentru toată țara asta.

M-am întrebat de multe ori „de ce e așa”? De ce eu? Răspunsul e unul sigur și e la Dumnezeu, și El știe de ce e așa”, a scris Bogdan Curelușă pe pagina de Facebook.

În urmă cu o săptămână, proaspăta mămică a început să aibă dureri intense şi a fost dusă de urgenţă la Spitalului Județean din Suceava unde i s-a pus diagnosticul de tromboză venoasă.

La şase zile de la internare a fost operată, iar două zile mai târziu s-a stins din viaţă.

„Bianca, mamă devotată şi soție iubitoare, rămâne în amintirea celor dragi fata veselă și optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze.

O fire gingașă, dar totuși luptătoare, a încercat să țină piept tuturor momentelor grele prin care a trecut.

S-a agățat permanent de gândul că eu, soțul ei, și Matias, rodul iubirii noastre, o așteptăm acasă și-și va putea trăi fericită visul îndeplinit”, a continuat pompierul în mesajul său.

Fiul lor a rămas acum singura lui alinare.

„Mi-a rămas o iubire sinceră: Matias. Matias rămâne pe acest pământ ca fiind amintirea ei vie și mă voi ocupa de-a lungul vieții să-i povestesc cât de mult l-a iubit mama lui și cât a luptat pentru a reveni acolo unde simțea fericire, împlinire, dragoste, a încheiat pompierul.

Tânăra de 19 ani devenise mamă în urmă cu doar o lună.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *