Prima pagină » Cultural » Mesajul care a scos-o din sărite pe Deea Maxer, în miez de noapte! „Eu nu pricep”

Mesajul care a scos-o din sărite pe Deea Maxer, în miez de noapte! „Eu nu pricep”

01 iun. 2023, 09:37,
în Cultural

Deea Maxer a divorțat de Dinu Maxer după o relație de 18 ani, lucru care a stârnit vâlvă în rândul oamenilor care îi urmăresc și care îi apreciază. Vedeta a fost aspru criticată de fanii de pe rețelele de socializare atunci când și-a refăcut viața cu Robert Drilea din cauză că, spun aceștia, Deea și-a găsit un nou iubit la prea puțin timp după despărțirea de fostul soț.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a avut o reacție acidă pe Instagram, după ce un urmăritor i-a trimis un mesaj în care i-a dat un sfat, fără ca aceasta să îl ceară.

Mesajul care a scos-o din sărite pe Deea Maxer, în miez de noapte!

În urmă cu câteva ore, Deea Maxer a făcut o postare pe Instagram în care s-a arătat deranjată de mesajele pe care le primește de la fanii săi, care îi dau foarte multe sfaturi, fără să cunoască întregul adevăr.

Frumoasa brunetă a ținut să transmită că nu are nevoie de intervenția nimănui atunci când vine vorba despre alegerile pe care le face în viață.

„Când oamenii care nu te cunosc…simt nevoia să îți ofere sfaturi de viață în miez de noapte. În baza a ce anume vine nevoia asta de a oferi sfaturi? Eu nu pricep… Sfaturile nu sunt acatiste… nu le mai lăsați dacă nu vi se cer…plus că nici sfătoșii nu-s ușă de biserică. Primesc zilnic sfaturi”, a scris Deea Maxer, pe contul ei personal de Instagram.

Cine este noul iubit al Deei Maxer?

La puțin timp după anunțul divorțului de Dinu Maxer, Deea Maxer și-a oficializat relația cu noul său iubit, Robert Drilea. Noul partener al frumoasei vedete este mai tânăr cu trei ani decât ea și este specialist de vânzări și achiziții auto. Cei doi se afișează tot mai des împreună, iar Deea Maxer se declară îndrăgostită și foarte fericită alături de Robert. În prima lor apariție la televizor, Deea a povestit care a fost reacția părinților ei atunci când au aflat de relația pe care o are cu Robert.

„Mama și tata cum să privească? Ca și la 15 ani când m-am îndrăgostit și a fost așa. Ai mei întotdeauna m-au susținut, indiferent de situație. Dacă eu sunt fericită și părinții mei sunt fericiți, bineînțeles”, a dezvăluit Deea Maxer în cadrul unei emisiuni televizate.

Dinu Maxer, supărat după declarațiile făcute de fosta soție

Artistul Dinu Maxer a reacționat prompt și precizează că este supărat după declarațiile făcute de fosta soție, Deea. Acesta face referire la cele spuse de mama copiilor săi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Atunci, Deea Maxer a lăsat să se înțeleagă că Dinu nu mai era atent la imaginea lui și că era violent verbal.

Dinu Maxer a reacționat public, după ce fosta soție a vorbit la televizor despre motivele divorțului. Dinu și Deea Maxer și-au spus adio după 18 ani de relație prin postarea unui mesaj comun și părea a fi una dintre despărțirile discrete din showbiz. Doar că la scurt timp de la anunțul care a șocat pe toată lumea, cei doi au ieșit și au vorbit public despre problemele din căsnicia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *