Prima pagină » Cultural » Mesajul apărut pe contul Lidiei Buble, la scurt timp după nunta lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan. Ce i-a scris un internaut?

Mesajul apărut pe contul Lidiei Buble, la scurt timp după nunta lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan. Ce i-a scris un internaut?

10 iun. 2024, 13:11,
BZI.ro, în Cultural

Un internaut a lăsat un mesaj neașteptat pe contul Lidiei Buble, la scurt timp după nunta lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o frumoasă poveste de dragoste, dar lucrurile nu au mai mers între ei, așa că au hotărât să își continue viețile separat. Mai târziu, amândoi și-au găsit fericirea alături de alte persoane. Totuși, de-a lungul timpului, au fost discreți și au ales să își țină relațiile departe de ochii curioșilor.

În această sâmbătă, Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit, iar la scurt timp după aceea, pe contul Lidiei Buble a apărut un mesaj surprinzător.

Mesajul apărut pe contul Lidiei Buble, la scurt timp după nunta lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan

După despărțire, Răzvan Simion și Lidia Buble au ales să nu discute prea des despre viețile lor sentimentale. În timp ce artista trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste cu Horațiu Nicolau, prezentatorul TV și Daliana Răducan au decis să facă pasul următor. Sâmbăta trecută, cei doi și-au unit destinele într-o nuntă elegantă și frumoasă.

La doar o zi distanță, pe 9 iunie, Lidia Buble și-a sărbătorit ziua de naștere. Din acest motiv, mesajele din partea internauților au continuat să apară. Mulți au asociat cele două evenimente, deși a fost doar o coincidență. Vedeta a postat câteva imagini din noul său videoclip, care urmează să fie lansat în curând, dar a primit un mesaj neașteptat.

„Ziua Lidiei, ziua lui Johnny Depp și nunta lui Răzvan (n.r. Simion)! Ce zi importantă”, a scris unul dintre internauți.

Lidia Buble a fost bona copiilor unui politician

Lidia Buble și-a petrecut copilăria modest, în Deva, alături de cei zece fraţi ai ei. Cântăreața a devenit cunoscută la vârsta de 21 de ani. Până să ajungă solistă, Lidia a mai avut și alte meserii.

„Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva. Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt. Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă”, a declarat Lidia Buble în urmă cu ani de zile.

Când a ajuns în București, artista a avut grijă chiar și de fetițele unui cunoscut politician. Este vorba despre Cristian Olteanu, cel care a făcut ani de zile parte din PNL. „Am colaborat foarte bine cu Lidia Buble. Nu am ce să îi reproșez. A fost impecabilă. E adevărat că acesta a fost primul ei job, din câte știu, când a venit în București, dar cred că nu a stat chiar un an. Nu am o memorie foarte bună acum.

Cred că a fost vorba de câteva luni. Nu am mai ținut legătura cu Lidia după aceea. Înțelegerea era pe un termen determinat. Dar pot să spun că am fost mulțumit de ea și că nu am ce să îi reproșez”, a declarat politicianul pentru fanatik.ro despre Lidia Buble.

De curând, un internaut a lăsat un mesaj neașteptat pe contul Lidiei Buble, la scurt timp după nunta lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024