Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mesajul Anamariei Prodan pentru Luca Reghecampf, după ce s-a căsătorit. Ce îi transmite impresara fiului vitreg: “Copil minunat”

Mesajul Anamariei Prodan pentru Luca Reghecampf, după ce s-a căsătorit. Ce îi transmite impresara fiului vitreg: “Copil minunat”

01 sept. 2024, 15:00,
în Cancan ultimă oră

Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au căsătorit civil în ultima zi din vară a nului 2024. Anamaria Prodan nu a fost alături de ei, însă le-a transmis un mesaj prin intremediul rețelelor de socializare, în văzul tuturor fanilor.

Luca Reghecampf și Asiana Peng au făcut marele pas din viața lor și s-au căsătorit ieri, într-un cadru ideal. Cei doi tineri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar acum au devenit soț și soție. Cu toate că Anamaria Prodan nu a fost alături de ei, a transmis un mesaj fiului ei vitreg.

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf

Luca Reghecampf și Asiana Peng trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi s-au căsătorit. S-au logodit în urmă cu doi ani și a sosit momentul pentru a deveni soț și soție. Pe rețelele de socializare au publicat mai multe imagini de la evenimentul lor, unde au fost înconjurați de familii și prieteni.

Cu toate că Anamaria Prodan nu a fost alături de ei, a transmis un mesaj pentru fiul vitreg și aleasa inimii sale. Impresara declara, în trecut, că are o relație bună cu Luca Reghecampf, deși nu a locuit tot timpul alături de ea și Laurențiu Reghecampf în București.

„Casă de piatră, copil minunat”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng în anul 2022

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în urmă cu doi ani. Evenimentul a fost făcut într-un spațiu intim, iar Asiana Peng a răspuns afirmativ bărbatului pe care îl iubește. La acel moment, mama tinerei nu părea mulțumită de situația din familia sa, dar pare că odată cu trecerea anilor a revenit la sentimente mai plăcute.

„Să o sunați pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! (…) În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a declarat mama Asianei Peng la acel moment, scria click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *