Prima pagină » Local » Mesaje împotriva vaccinării anti-Covid-19 puse în parbrizul unui autobuz CTP Iaşi. Ce spune directorul Cristian Stoica
Mesaje împotriva vaccinării anti-Covid-19 puse în parbrizul unui autobuz CTP Iaşi. Ce spune directorul Cristian Stoica

Mesaje împotriva vaccinării anti-Covid-19 puse în parbrizul unui autobuz CTP Iaşi. Ce spune directorul Cristian Stoica

16 sept. 2021, 16:10,
în Local

Un șofer de autobuz din Iași a lipit în parbrizul autovehicului pe care îl conducea mesaje împotriva vaccinării anti-Covid-19. Conducătorul auto ar putea fi sancţionat după ce a pus în geamul vehicului mesaje nelegale.

Conducerea Companiei de Transport Public Iași a transmis că șoferul este certat disciplinat pentru afișarea în mod nelegal a unor mesaje anti-Covid-19.

„Un conducător auto al CTP Iași este cercetat de către Comisia de disciplină a instituției, în urma afișării, în mod nelegal, pe parbrizul autobuzului pe care îl conducea, a unor mesaje anti-vaccinare. Conducerea instituției a luat act de îndată de comportamentul neadecvat al angajatului în cauză și a demarat o anchetă internă, întrucât afișajul în mijloacele de transport public din Iași este permis doar cu aprobarea conducerii companiei.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că șoferul a lipit materialele menționate în timpul serviciului, după ce a ieșit din garaj, în urmă cu două zile, și a fost obligat să le îndepărteze de către reprezentanți ai CTP Iași, abilitați să monitorizeze activitatea conducătorilor mijloacelor de transport public. În cursul zilei de vineri, 17 septembrie 2021, Comisia de conciliere se va întruni pentru a propune modul în care conducătorul auto ar putea fi sancționat disciplinar, conform dispozițiilor prevăzute de Regulamentul de Ordine Interioară și Codul Muncii. Decizia finală va fi luată de către conducerea CTP Iași”, a transmis Cristian Stoica, CTP Iași.

CTP Iași, despre amplasarea de afișe în mijloacele de transport în comun

CTP Iași a transmis că respinge practicile care contravin legii și sancționează comportamentul angajaților care pot afecta comunitatea.

„Compania de Transport Iași respinge categoric astfel de practici care contravin legii și sancționează orice comportament al angajaților care aduce prejudicii imaginii instituției și afectează comunitatea. Potrivit politicii instituției, dreptul la liberă exprimare a fiecărui angajat este garantat, însă pentru amplasarea de afișe în mijloacele de transport public este necesară obținerea aprobării de la conducerea companiei”, a transmis directorul CTP Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *