Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mesaje frumoase de la mulți ani – Cele mai deosebite urări pentru cei dragi

Mesaje frumoase de la mulți ani – Cele mai deosebite urări pentru cei dragi

07 feb. 2022, 13:56,
în Stiri si curiozitati

Mesajele frumoase de la mulți ani sunt nelipsite atunci când sărbătorim ziua cuiva drag. Acestea sunt adeseori însoțite de cadouri, felicitări, lucruri venite din inimă de la familie, partener, prieteni sau colegi de muncă. 

Ziua de naștere sau onomastica cuiva drag nouă ne poate trezi sentimente de apreciere și bucurie, iar majoritatea persoanelor își doresc să transmită acest lucru printr-un mesaj frumos formulat sau poate chiar personalizat. 

De multe ori, totuși, inspirația pentru aceste urări nu-și face apariția, iar internetul ne stă mereu la dispoziție, gata să ne ajute. 

persoane care tin un tort si un cadou in mana

Ziua de naștere sau onomastica cuiva drag nouă ne poate trezi sentimente de apreciere și bucurie

Mesaje frumoase de la mulți ani pentru cei dragi

În zilele noastre, toată lumea este cu ochii pe telefon. Indiferent că primim urări pe pagina de Facebook, prin mesaje în privat sau prin sms-uri, acestea ne pot face ziua mai bună atunci când știm că persoanele apropiate își rup din timpul lor pentru a-și arăta aprecierea și iubirea față de noi. 

Sunt multe persoane care își doresc  să transmită cât mai multe într-un mesaj lung și frumos scris. Persoanele mai „old-school”, mai romantice consideră că dă mult mai bine dacă trimit un mesaj bine gândit la care se poate observa cât efort a fost depus în alcătuirea sa. 

baloane

Mesajele de la mulți ani ne pot face ziua mai bună

„Fiecare zi din an este importanta însă azi tu ești raza de soare care strălucește, pentru că azi ai dreptul să faci ce vrei, pentru că e ziua ta si meriți să ai parte de tot binele din lume, zâmbete memorabile și oameni dragi, frumoși, alături de tine! Îți doresc un sincer la mulți ani!” 

Majoritatea oamenilor își doresc să fie în centrul atenției de ziua lor. Câteodată un mesaj prin care asiguri acest lucru persoanei în cauză poate fi de ajuns. O astfel de urare este potrivită pentru partenerul de viață.

„Ești o persoană specială, iar noi toți suntem binecuvântați că exiști în viața noastră! Ne inspiri să fim mai buni, mai curajoși, mai puternici, iar astăzi îți dorim ca toate dorințele să ți se îndeplinească, să ai parte de sănătate și bucurii! La mulți ani!”

O urare scrisă din inimă este foarte apreciată. Acest mesaj poate fi mai potrivit în cazul părinților. Aceștia reprezintă niște modele de viață pentru copii. Nu li se spune de foarte multe ori acest lucru, însă sigur vor aprecia atunci când cei mici îi vor complimenta. 

familie care sarbatoreste

Părinții reprezintă niște modele de viață pentru copii

Mesaje scurte pentru aniversări

Constituind un contrast pentru persoanele mai romantice, există și persoanele care preferă mesajele scurte și la obiect. Aceștia consideră că poți transmite foarte multe prin puține cuvinte. 

Fiecare persoană își poate dori ceva diferit. Un apropiat va cunoaște exact de ce are nevoie sărbătorita sau sărbătoritul. Astfel, sunt diferite urări în care le dorim oamenilor noroc, sănătate, bani ș.a.

„Îți doresc să nu te părăsească niciodată norocul și să rămâi la fel de frumos/frumoasă precum o zi de primăvară!”

„La mulți ani, dragoste! Sper să ai parte de sănătate pentru ca eu să-ți ofer restul!”

Alți oameni se axează doar pe ziua aniversării atunci când fac urări de la mulți ani. 

„Sper ca ziua de azi să-ți aducă cele mai mari bucurii și să-ți îndeplinească toate visele! La mulți ani fericiți!” 

Există tot felul de mesaje frumoase de la mulți ani. Unele persoane le preferă pe cele mai scurte, altele pe cele mai lungi. Fiecare urare are farmecul său și contează foarte mult de cine și cum este transmisă.

tort aniversare

Există tot felul de mesaje frumoase de la mulți ani


Schimbarea la Față, 2022: Ce înseamnă și de ce o sărbătorim

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024