Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mesaje emoționante pentru mama decedată. Cele mai frumoase cuvinte pentru cea mai dragă ființă
Mesaje emoționante pentru mama decedată. Cele mai frumoase cuvinte pentru cea mai dragă ființă

Mesaje emoționante pentru mama decedată. Cele mai frumoase cuvinte pentru cea mai dragă ființă

23 mart. 2021, 12:23,
B, , h, , în Stiri si curiozitati

În cazul în care căutați mesaje emoționante pentru mama decedată, în cele ce urmează, vă oferim o serie de sugestii. Pierderea celei mai dragi ființe din viața noastră este fară dar și poate greu de depășit. Creștinii continuă să trimită mesaje pentru cei adormiți pentru a le păstra mereu amintirea vie.

Atunci când ajung la biserică, apropiații, rudele sau copiii se roagă și fac pomenirea celor plecați dintre noi pentru a-și aminti de clipele petrecute alături de aceștia.

Mesaje emoționante pentru mama decedată din care te poți inspira

Fară dar și poate pierderea mamei reprezintă cel mai dureros moment din viața fiecăruia. Amintirea ei vă rămâne mereu întipărită în mintea noastră și vom încercă ca pentru tot restul vieții să îi păstrăm amintirea vie. Sentimentele noastre pot fi transmise prin intermediul unor mesaje emoționante care ne ajuta să ne exteriorizăm mult mai ușor. În cele ce urmează vă prezentăm o selecție de mesaje emoționante pentru mama decedată din care te poți inspira.

“Mama, ai putea să vii înapoi și să mai stai o vreme? Vreau să-ți aud vocea și să-ți mai văd zâmbetul. Vreau să te strâng în brațe puternic și să nu îți mai dau drumul să pleci… și mai ales, să-ți spun cât de mult TE IUBESC…”

“Nu există cuvinte care să te pot descrie…Doar atât pot spune… Îmi lipsești mamă!!”

„Dacă în cer cresc flori, te rog Doamne, culege un buchet și pune-l în brațele mamei mele. Spune-i că o iubesc și că îmi lipsește mult. Și dacă îți vă zâmbi, sărut-o pe frunte din partea mea și strânge-o în brațe.”

“Mama este ecoul vieții! Când ea pleacă la cele veșnice, și ecoul se stinge…”

“Dorul de mamă este cea mai amară tristețe, indiferent de vârsta pe care o ai.”

“Cel care trăiește în amintirea celor dragi, acela nu mort, acela e doar departe. Mort este doar cel care e uitat.”– Seneca

“Să-ți pui meren mama pe primul loc. Nimeni nu te iubește mai mult ca ea.”

“Ai uitat să mă înveți cum să fiu tare dacă pleci.”

Mamele sunt mereu cele mai puternice, și au grijă de noi cum nu o face nimeni altcineva. Indiferent dacă mai facem greșeli, ele rămân mereu aproape și ne fac să depășim situațiile mai difficile. Dragostea pe care o poartă o mamă unui fiu sau unei fiice nu poate fi comparată cu nimic pe lume, aceasta persistă chiar și atunci când unul dintre ei a pierit.

Mesaje emoționante pentru mama

Pentru cei a căror mama este încă în viață, am pregătit câteva sugestii de mesaje prin care își pot arăta afecțiunea către aceasta.

“Mama când eram copii te rugai cu noi la Dumnezeu să ne trimită îngerii care să ne ocrotească și să ne ajute să creștem mari și frumoși. Iți mulțumim mult mamă dragă, îngerașii tai ne-au ajutat să creștem mari și frumoși și acum ne rugam și noi Domnului să-ți trimită îngeri să te ocrotească și să te țină sănătoasă. Te iubim mult…”

“Mami! Lasă-ți toate visele să devină întotdeauna realitate și toate zilele tale să fie încălzite de bucurie și soare cald!”

“Dulce mamă! Îmi doresc foarte mult să fii mereu veselă, înconjurată de familie și prieteni, frumoasă și înfloritoare! Eu voi face totul pentru asta. Te iubesc foarte mult!”

“Mămică! Rămâi mereu la fel de frumoasă, tânără, veselă și activă. Eșți cea mai bună din lume.”

“Fericirea este una dintre cele mai trecătoare și incerte stări umane. Și totuși eu ți-o doresc la infinit! Pentru că te iubesc, mămică!”

Sperăm că aceste mesaje emoționante pentru mama decedată o să vă fie de folos și or să vă fie o sursă de inspirație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 august 2024
05 august 2024