Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mesaje emoționante pentru cea mai bună prietenă – Cum să le reamintim celor apropiați cât de mult înseamnă pentru noi

Mesaje emoționante pentru cea mai bună prietenă – Cum să le reamintim celor apropiați cât de mult înseamnă pentru noi

28 mart. 2022, 14:56,
în Stiri si curiozitati

Mesajele emoționante pentru cea mai bună prietenă sunt la mare căutare. Acestea reprezintă o modalitate ușoară și frumoasă prin care le reamintim celor de lângă noi cât de mult îi iubim.

Deși, prietenii nu își spun asta în fiecare zi, este bine să ne exprimăm sentimentele cât de des avem ocazia. Acest lucru le va arăta ce importanță au, de fapt, în viața noastră și poate întări relațiile de orice tip. Multe persoane caută validare, iar dacă nu o primesc deloc, prietenia poate fi afectată. Pe de altă parte, unele prietenii sunt de durată și fără exprimarea constantă a afecțiunii, însă asta nu înseamnă că este obligatoriu!

Mesaje emoționante pentru cea mai bună prietenă

Cea mai bună prietenă este persoana care va fi mereu alături de tine, mai ales în momentele grele. Știm că ne putem baza pe ea chiar și la cea mai târzie oră a nopții, când somnul este atât de dulce. Prietenia se bazează pe afecțiune și sacrificii. Fiecare dintre noi avem alături o astfel de persoană. Pentru iubirea și eforturile sale, trebuie să-i arătăm că îi suntem recunoscători. Putem face acest lucru prin a-i întoarce favoarea, însă și vorbele au o anumită însemnătate. Unele persoane preferă să primească mesaje de apreciere, care să le reamintească cât de mult contează simpla lor prezență în viețile noastre.

„Averea mea nu poate fi numărată în bani, ci în prieteni. Valoarea adevărată a vieții mele ești tu, cel mai de preț cadou pe care l-am primit!”

„Dumnezeu este atât de înțelept încât nu a creat prieteni cu etichete de preț. Pentru că dacă ar fi făcut-o, nu mi-aș fi putut permite un prieten atât de prețios ca tine!”

Este bine să fim modești, însă ne putem lăuda cu prietenii noștri. Aceștia reprezintă cel mai prețios dar primit în viață și acest lucru nu poate fi comparat cu bogăția materială. Este bine să le reamintim prietenilor cât de valoroși sunt pentru noi.

„Consider unul dintre cele mai frumoase momente acela în care te-am întâlnit. Fără tine, nu pot spune că aș fi astăzi aceeași persoană. Îți mulțumesc, dragă prietenă, pentru numeroasele amintiri frumoase, pentru râsete, pentru lacrimile de fericire, dar mai ales îți mulțumesc pentru sfaturi și pentru umărul pe care am plâns!”

„De când ai venit în viața mea, ca o rază de soare, am trăit momente minunate pentru care îți sunt recunoscătoare. Îți mulțumesc pentru încurajări și pentru că mă faci să râd în fiecare zi! ”

Trebuie să le arătăm prietenilor cât de importantă este prezența lor în viața noastră. Printr-un simplu „mulțumesc”, ziua lor ar putea fi schimbată în bine. Unele vorbe pot influența foarte mult o persoană.

Citate despre prietenia adevărată

Prietenia reprezintă o mare parte din viețile noastre. Tocmai de aceea, mulți autori au scris despre acest subiect.

„Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii”  – Aristotel

„Nu prea știu de ce-ți scriu. Simt că am mare nevoie de o prietenie căreia să-i încredințez nimicurile ce mi se întâmplă. Poate că-mi scriu chiar mie” – Antoine de Saint Exupery

Omul este o ființă care are nevoie de socializare, de alte persoane în jurul său în care să se regăsească. Astfel, „cei ce se aseamănă, se adună” capătă mai mult sens. Un prieten de nădejde este prezent atunci când avem nevoie de el. Acesta ne poate spune tot ceea ce știm, dar ne este greu să înțelegem. Cu ajutorul prieteniilor, trecem de momentele grele din viață.

Mesajele emoționante pentru cea mai bună prietenă pot fi transmise în orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *