Prima pagină » Eveniment-Social » Mesaje de la mulți ani de Sfânta Maria. Cele mai frumoase urări

Mesaje de la mulți ani de Sfânta Maria. Cele mai frumoase urări

07 sept. 2020, 12:23,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Mesaje de la mulți ani de Sfânta Maria. Pe 8 septembrie, peste 2,2 milioane de români își serbează onomastica, de sărbătoarea Sfintei Maria. Dintre aceștia, cea mai mare parte sunt femei, adică aproximativ 1,8 milioane. Iată care sunt cele mai frumoase urări și mesaje ce pot fi transmise cu această ocazie.

La 8 septembrie, creștinii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului, cunoscută ca Sfânta Maria Mică. Este o sărbătoare marcată cu roșu în Calendarul Ortodox Român. Aceasta este prima mare sărbătoare din noul an bisericesc care a început pe 1 septembrie. Sărbătoarea de Sfânta Maria anunță și începutul unor activități specifice toamnei. Totodată, în această zi aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica.

Mesaje de la mulți ani de Sfânta Maria

Iată ce urări şi felicitări poţi transmite persoanelor care îşi serbează onomastica de Sfânta Maria. În rândurile ce urmează vă oferim câteva sugestii, idei de mesaje, urări și felicitări pentru această sărbătoare.

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care sa-ti aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!

Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine. Sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani, Maria!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele.

O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!

O zi frumoasa este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

În această zi speciala, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune iar Sfânta Maria al cărei nume îl porți să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

Mesaje și urări haioase de Sfânta Maria

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer La Mulţi Ani!

Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm. Este ziua ta de nume şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ. Nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate. Îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum La mulţi ani!

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabilă pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

Cele mai frumoase urări de Sfânta Maria

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

La mulți ani, Maria/Marian! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață.

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture. Să fii la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină cu flori.

La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

Dintre atâtea mesaje de la mulți ani de Sfânta Maria suntem siguri că veți avea ce alege să transmiteți celor dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *