Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mesaje de iubire și dor – Ce să le scriem celor dragi atunci când ne lipsesc

Mesaje de iubire și dor – Ce să le scriem celor dragi atunci când ne lipsesc

21 mart. 2022, 15:41,
în Stiri si curiozitati

Mesajele de iubire și dor sunt la foarte mare căutare. Oamenii sunt ființe sociabile care au nevoie de comunicare și afecțiune, de persoane în jurul lor pentru a duce o viață ideală.

Unii sunt de părere că fără dragoste nu am putea supraviețui. Fie că ești sau nu un romantic incurabil, din când în când trebuie să le arătăm celor dragi cât de mult îi prețuim și cât de mult ne lipsesc atunci când sunt la depărtare de noi. În aceste cazuri, pentru cei lipsiți de inspirație, internetul le poate veni în ajutor. Acum, fiind în era tehnologiei, este la modă să trimitem mesaje celor dragi, în favoarea convorbirilor telefonice sau față în față. Totuși, mesajele de dragoste pot fi rostite și pe calea clasică, de „modă veche”.

Mesaje de iubire și dor – Cele mai frumoase modalități de a spune „Te iubesc!”

Există tot felul de mesaje de iubire pentru orice tip de persoană. Pentru cei romantici sau pentru cei care nu obișnuiesc să-și exprime sentimentele în mod obișnuit.

„Nu există moment în zi n care să nu mă gândesc la tine. Atunci când închid ochii, îți pot vedea zâmbetul. Abia aștept să te văd și să-mi potolesc dorul de tine!”

„Mi-e dor de tine. De vocea ta, de zâmbetul tău, de parfumul tău. Mi-e dor de îmbrățișarea ta, de glumele tale. De modul cum mă faci să mă simt. Mi-e dor de tine pe de-a-ntregul.”

Atunci când ni se face dor de cineva, este bine să le reamintim ce anume ne lipsește cel mai mult la acea persoană. Pentru unii poate fi zâmbetul, râsul, pentru alți poate fi îmbrățișarea și contactul fizic. Persoanele care vor primi astfel de mesaje se vor simți apreciați și văzuți cu adevărat.

„Draga mea/Dragul meu, tu ești razele soarelui care mă mângâie pe față în fiecare dimineață. Tu reprezinți brațele care mă prind de fiecare dată atunci când sunt în cădere. Vreau să-ți spun că te iubesc!”

„Atunci când când iubesc, mă simt bine. Acum că știu că și tu mă iubești, mă simt extraordinar! Îți mulțumesc că ești lângă mine, îngerul meu ocrotitor!”

Este important să ne exprimăm deschis sentimentele, pentru ca persoana dragă nouă să se simtă prețuită. Unele persoane au nevoie atât de gesturi romantice, cât și de cuvinte frumoase care să le reamintească cât de frumoasă este relația pe care o au.

Citate despre iubire ale autorilor români

Dragostea este un subiect atât de vast și mereu prezent în viețile oamenilor. Acest lucru se observă și din scrierile celebre ale autorilor români, și nu numai. Literatura este oglinda vieții noastre, iar tematica iubirii este nelipsită din ambele.

„Ea cântă și eu ascult. Pe buzele ei calde mi se naște sufletul.” – Lucian Blaga

„Asta mi se pare lucrul cel mai greu de învățat în contemplarea iubitei: să știi să-i privești ochii.” – Lucian Blaga

Lucian Blaga este unui dintre scriitorii care au scris cel mai mult despre iubire. Lumea autorilor este mult mai complexă și plină de metafore. Aceasta este și frumusețea lor, fiecare persoană înțelege ceva diferit, potrivit experienței lor. Iubirea este un lucru complicat, iar ochii sunt denumiți „oglinda sufletului”.

„Cea mai minunată femeie din lume este cea care te iubește cu adevărat și pe care-o iubești cu adevărat.” – Mircea Cărtărescu

Este uimitor cum există atâtea persoane în jurul nostru, însă fiecare din noi alegem doar una. Una singură pe care să o iubim și să o prețuim. Tocmai acest lucru face o persoană specială.

Așadar, mesajele de iubire și dor sunt foarte importante. De câte ori avem ocazia, este bine să le reamintim celor dragi cât de mult ținem la ei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024