Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mesaje de dragoste pentru iubită. Cele mai frumoase declarații de iubire

Mesaje de dragoste pentru iubită. Cele mai frumoase declarații de iubire

27 apr. 2022, 11:17,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Cauți mesaje de dragoste pentru iubită? Ai ajuns în locul potrivit! În acest articol, ți-am pregătit cele mai frumoase declarații de iubire.

Orice gest de dragoste trebuie însoțit de un mesaj care să mențină sau să aprindă flacăra iubirii. Astfel că, dacă vrei să îți surprinzi persoana iubită cu momente pline de romantism, trimite-i unul dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste și declarații de iubire scrise vreodată. O vei cuceri iremediabil!

un cuplu în pat care se îmbrățișează

Orice gest de dragoste trebuie însoțit de un mesaj care să mențină sau să aprindă flacăra iubirii.

Mesaje de dragoste pentru iubită

Următoarele mesaje de iubire te pot ajuta să îți dezvălui sentimentele față de persoana iubită.

„Te iubesc pentru că.. îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că.. fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru simplele banalităţi pe care le faci, pentru liniştea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru că îmi zâmbeşti, pentru că mă alinţi, pentru că mă atingi, mă îmbrăţişezi. Te iubesc enorm, eşti sensul vieţii mele!”

„Te am în gând, în suflet şi în inimă.. anume tu eşti cel care apare în mintea mea când deschid ochii dimineaţa, anume tu eşti cel cu care adorm.. tu eşti persoana care mă face să respir liniştită în zilele zbuciumate, tu eşti persoana care mă face să simt intensitatea momentelor înzecit în timpurile senine. Te iubesc.. şi o spun involuntar, aşa simt eu acum şi aş fi cea mai fericită dacă am putea păstra aceste sentimente până la sfârşitul vieţii. Te iubesc!”

„Ai reuşit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta şi pentru un milion de alte motive, te iubesc!”

„Încă am fluturi în stomac atunci când te văd, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!”

„Te iubesc pentru că pot fi eu însămi doar când sunt cu tine, pentru că simt că pot să-ţi spun orice, pentru că atunci când mă gândesc la tine mă înconjoară un sentiment minunat. De fiecare dată îmi spui exact ce vreau să aud, eşti perfect, eşti exact cum îmi doresc să fii, te ador!”

„Mă faci să-mi doresc să fiu un bărbat mai bun. Te iubesc!”

„Pentru mine, eşti perfectă. Te ador!”

„Eşti cea care mereu îmi dăruie surprize, precum o face natura odată cu schimbarea anotimpurilor: uneori eşti gingaşa precum iarbă primăvara, uneori caldă precum nisipul de pe plajă, uneori imprevizibilă precum ploaia, uneori la fel de pură şi sinceră precum zăpada iarna.. Şi în toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult! Eşti TOTUL pentru mine şi fără asta TOT nu aş mai putea trăi! Te iubesc!”

„Zi de zi în gândul meu învârtesc mii şi mii de scenarii a viitorului nostru. Vreau să creştem cei mai dulci copilaşi, să fim mereu dornici de a fi împreună, de a întâlni cu zâmbet fiecare dimineaţă, astfel ca peste zeci de ani să priveşti în ochii mei şi să vezi tot acea fetiţă care te-a iubit şi te va iubi mereu.. Te iubesc!”

„Sunt mii şi mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranţă le meriţi, eu din păcate nu le ştiu pe toate că să ţi le spun.. Din păcate nu pot atinge soarele să ţi-l dăruiesc.. Nu pot atinge stelele pentru a ţi le dărui.. Nu-ţi pot da nimic mai mult decât sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă Şi dacă îţi spun că te iubesc fără ca măcar să-ţi fi întâlnit privirea.. înseamnă că te iubesc pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce mă faci să simt.. să fiu.. pentru sufletul tău de aur.. pentru tot ceea ce reprezinţi pentru viaţa mea.. Te iubesc!”

„Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldură ochilor şi a zâmbetului tău! Mă încălzeşti, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta.. Te iubesc!”

„Vreau să-ţi mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, până la urmă am spus-o. Mă simt şi eu uimit şi copleşit de stările şi trăirile care dau năvală în sufletul meu.. Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte.. e prea intens.. prea de neînţeles pentru mine, care nu am simţit niciodată până acum aşa ceva… Te iubesc!”

un cuplu care dansează în bucătărie

„Pentru mine, eşti perfectă. Te ador!”

Sursa mesaje: felicit.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *