Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mesaje de dragoste lungi: Cum să o cucerești zilnic prin cuvinte

Mesaje de dragoste lungi: Cum să o cucerești zilnic prin cuvinte

01 nov. 2021, 15:23,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În momentul în care ești îndrăgostit, mereu te gândești cum să-i arăți asta jumătății tale. Mesajele de dragoste lungi sunt cea mai bună soluție pentru a menține cât mai mult aprinsă scânteia dintre voi. Este foarte important să-i vorbești și să-i amintești persoanei iubite despre sentimentele tale. Pentru a-ți face iubitul sau iubita să zâmbească zi de zi este nevoie să-ți pui imaginația la contribuție pentru a scrie cele mai romantice mesaje de dragoste.

Fiecare persoană este diferită și din această cauză nu există rețeta perfectă în scrierea unui mesaj de dragoste. Cea mai bună alegere pentru a ajunge la inima partenerului de viață sunt mesajele de dragoste dedicate și personalizate. Acestea trebuie să pornească de la o întâmplare recentă care ți-a reamintit de iubita ta sau să fie cât mai personalizată.

mainele unei fete pe spatele unui baiat in timp ce se imbratiseaza

Cea mai bună alegere pentru a ajunge la inima partenerului de viață sunt mesajele de dragoste

Mesaje de dragoste lungi, romantice și haioase pentru persoana iubită

În momentele pline de romantism, cele mai frumoase mesaje de dragoste și declarații de iubire te vor ajuta să-ți surprinzi persoana iubită. Orice gest de dragoste, dacă este însoțit de o declarație de dragoste lungă și romantică, aprinde flacara iubirii. Dacă ești o persoană profundă și poetică, poți să-i transmiți partenerului tău de viață și mesaje fierbinți care să mai anime relația voastră.

Mesajele de dragoste lungi nu trebuie scrise doar de Valentine`s Day sau Dragobete. Este important să-i amintești dragostei vieții tale că o iubești măcar o dată sau două ori pe săptămână.

cuplu ce se imbratiseaza la apus

Mesajele de dragoste lungi nu trebuie scrise doar de Valentine`s Day sau Dragobete

Pentru a reuși să-i transmiți cele trăite de tine folosind cuvintele potrivite, uite câteva texte ce îți vor servi drept inspirație pentru ale tale.

  • „Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos. Eşti atât de frumoasă pentru ca eşti atât de iubită şi îti promit că aşa vei fi mereu.”
  • „Eu n-am fost în stare să-ţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte. Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.”
  • „Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja!”
  • ”Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea raza să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață! Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ.”

Mesaje de dragoste scurte care o vor impresiona

Dacă nu ești o fire poetică și mesajele de dragoste lungi nu sunt pe placul tău, nu este o problemă. Uneori prin doar două fraze poți să-ți faci iubita să zâmbească. Important este ca mesajul pe care îl transmiți să fie cât mai natural scris și să vină din suflet.

baiat ce tine de barbie o fata pe malul marii

Orice gest de dragoste trebuie însoțit de o declarație

Pentru a te ajuta și susține în scrirea unor replici, iată câteva sugestii care cu siguranță o vor impresiona:

  • „Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute și o singură inimă ce bate numai pentru tine!”
  • „Dragostea este ca războiul. Totul este permis; este ușor de început, dar greu de dus la bun sfârșit și mai ales, imposibil de uitat.”
  • „Simt cum gândurile și timpul stau în loc când te văd. Mă blochezi cu frumusețea ta. Ești minunată.”
  • „ Te iubesc așa cum anumite lucruri trebuie iubite, în secret, în adâncul sufletului și în fiecare bătaie a inimii mele.”
  • „Sufletul vieții mele, scrie-mi în fiecare oră. Doar așa voi ști cum să trăiesc până ne vom revedea.”
  • un barbat ce imbratiseaza o femeie

    Dragostea ne face să simțim totul la o intensitate maximă

Dragostea ne face să simțim totul la o intensitate maximă, iar pentru a nu te pierde în cuvinte și sentimente este nevoie să-ți ordonezi cât mai mult gândurile pentru a exprima ceea ce simți. Dacă alegi să scrii un mesaj scurt de dragoste trebuie să fii cât mai creativ, însă dacă alegi să scrii mesaje de dragoste lungi nu uita să fii cât mai romantic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *