Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mesaje de dor pentru cei plecați dintre noi. Cum să depășești una dintre cele mai cumplite perioade din viață

Mesaje de dor pentru cei plecați dintre noi. Cum să depășești una dintre cele mai cumplite perioade din viață

18 mai 2022, 12:00,
în Stiri si curiozitati

Viața se termină întotdeauna în moarte, dar când oamenii dragi părăsesc această lume, emoțiile preiau controlul și ai vrea să transmiți cât mai multe mesaje de dor pentru cei plecați dintre noi. Moartea îi duce pe unii în uitare, dar în același timp îi rupe pe alții.

Psihologii, desigur, ajută persoanele care trec printr-o pierdere. Ei oferă sfaturi despre cum să supraviețuiești morții unui fiu, mamă sau tată. Dar înainte de a-i asculta, trebuie să înțelegi câteva lucruri importante. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care doresc să-și ajute prietenii sau rudele să supraviețuiască durerii. Nimeni nu se poate împăca cu moartea unei persoane apropriate. Vor trece un an, doi, douăzeci, dar această durere și dorul tot nu vor dispărea. Se spune că timpul vindecă. Nu este adevărat. Doar că o persoană se obișnuiește să trăiască cu durerea lui. De asemenea, poate să zâmbească, să facă ceea ce iubește, dar va fi o cu totul altă persoană. După moartea unei persoane dragi, un gol negru surd se instalează pentru totdeauna în interiorul părinților, copiilor și prietenilor. În care speranțe neîmplinite, cuvinte nespuse, sentimente de vinovăție, resentimente și mânie față de întreaga lume se înghesuie ca niște fragmente ascuțite. Este bine să știi că doar prin rugăciunea către o putere cerească, sufletul tău se va elibera de durere.

persoana care se roaga in fata unei icoane in biserca

După moartea unei persoane dragi, un gol negru surd se instalează pentru totdeauna în interiorul părinților, copiilor și prietenilor

Mesaje de dor pentru cei plecați dintre noi. Ce poți să le spui celor morți pentru a-ți alina durerea

Cu siguranță, pentru a te simți mai bine ai putea zilnic să vorbești cu cei plecați dintre noi, transmițându-le diverse mesaje de dor. Pentru fiecare dintre noi, pierderea unei persoane dragi este o tragedie teribilă, deoarece este imposibil să găsești un motiv care să justifice această plecare. Din moment ce suferi după plecare în ceruri a unuia dintre prieteni sau rude este bine să te rogi unui Sfânt pentru liniștea sufletului celui plecat.

femeie care plange la mormantul unei persoane

Moartea îi duce pe unii în uitare, dar în același timp îi rupe pe alții

Dar cel mai rău lucru este că nu există leac pentru acest chin. Odată cu moartea unei rude sau persoane apropiate, cel aflat în suferință își îngroapă inima. Dar suferința poate fi atenuată. Trebuie să-ți trăiești durerea de la început până la sfârșit. Va fi incredibil de dificil, imposibil până la punctul de a fi dificil, dar natura însăși are un mecanism natural pentru a elibera stresul din circumstanțe dificile. Dacă vei transmite zilnic mesaje de dor către ceruri va deveni puțin mai ușor să treci peste această greutate. Poți să-i spui celui plecat cât de tristă este viața fără el.

Cea mai tristă zi din viața mea a fost momentul în care ai murit, tată. Cine ne poate prețui cu adevărat așa cum ai făcut-o tu? Cine poate avea de fapt locul tău? Ne e așa de dor de tine.

Cred că Dumnezeu mă ascultă și mă urmărește. Trimit o mulțime de rugăciuni pentru tine în această zi. Dumnezeu va recunoaște cu siguranță rugăciunile mele. Odihnește-te în pace.

Probabil cea mai bună plângere este să te pierzi atât de devreme. Copiii mei nu și-au putut cunoaște bunica. Mamă, ești în inima mea și mă rog în fiecare secundă. Mi-e dor de tine.

Cum să depășește trecerea în neființă a unei persoane dragi sufletului tău

După depresie, doliu începe la fiecare persoană care a pierdut pe cineva drag. Aceștia își amintesc adesea acea persoană, parcurg cele mai strălucitoare momente din viața lui. Durerea mentală se retrage pentru un timp, dar apoi se răstoarnă din nou.

persoana care aprinde mai multe lumanari intr-o biserica

După depresie, doliu începe la fiecare persoană care a pierdut pe cineva drag

Această etapă poate dura foarte mult timp, dar această perioadă poate fi ușurată dacă transmiți mesaje către ceruri. Chinul greu, emoțional, se transformă într-o tristețe liniștită și strălucitoare. După o astfel de tragedie, viața nu va mai fi niciodată la fel, dar trebuie să trăiești mai departe. Singurul păcat este că discursurile optimiste ale cunoștințelor nu vor răspunde la întrebarea cum să ajute o persoană să supraviețuiască morții unei rude. Abia după ce ai experimentat durerea de la început până la sfârșit și ai vorbit suficient cu cel plecat poți simți o oarecare ușurare.

Prin diverse provocări, v-ați susținut copiii și ne-ați lăsat o moștenire nemuritoare. La aniversarea morții, ne amintim afecțiunea ta și îți mulțumim că ai fost mereu acolo pentru noi.

Mă rog lui Dumnezeu să vă binecuvânteze. Sper că ești foarte bine în rai. Ne este dor de tine. Au trecut ani de când nu mai ești printre noi. Fiecăruia dintre noi ne este atât de dor de tine!

Nu am crezut niciodată că pierderea ta mă va face să mă simt atât de albastru. Fără tine, trăirea se transformă într-o povară și nu devine niciodată simplă. De ce am nevoie să trăiesc doar în amintirile tale iubitoare? Mi-e dor de inimă, mamă.

Atunci când transmiți mesaje de dor pentru cei plecați dintre noi este bine și să te rogi. O rugăciune te va ajuta să te eliberezi mai repede de durerea care îți chinuie sufletul. De asemenea, trebuie să te rogi și pentru liniștea celui trecut în neființă. Una dintre cele mai puternice rugăciuni este cea adresată Sfintei Xenia.

o lumanare care arde

Cu siguranță, pentru a te simți mai bine ai putea zilnic să vorbești cu cei plecați dintre noi, transmițându-le diverse mesaje de dor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *