Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mesaje de condoleanțe scurte, gânduri pe care le poți trimite persoanelor dragi în momente de cumpănă

Mesaje de condoleanțe scurte, gânduri pe care le poți trimite persoanelor dragi în momente de cumpănă

11 apr. 2024, 12:35,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Fiecare persoană va trebui inevitabil să treacă printr-o situație deloc plăcută, de a primi vestea că cineva apropiat lui a încetat din viață. Cumulul de sentimente de atunci te poate face să îți pierzi cuvintele, emoția fiind mult prea mare. De aceea am pregătit pentru tine câteva mesaje de condoleanțe scurte, ca mai apoi să poți să îți arăți afecțiunea și durerea față de persoana decedată.

Pierderea unei persoane dragi este, fără îndoială, una dintre cele mai dureroase momente din viață. Sub șocul veștii, mulți dintre noi pot găsi că își pierd ideile, gândurile fiind în acele momente foarte greu de descris. De aceea am pregătit o listă cu câteva mesaje de condoleanțe scurte care te pot ajuta să îți exprimi sincer regretul și sprijinul în caz de orice nevoie. Aceste mesaje de condoleanțe le poți trimite prietenilor sau cunoscuților în momente grele.

Mesaje de condoleanțe scurte pentru persoanele dragi

Ritualul de comemorare este foarte important pentru a cinsti viața și realizările persoanelor apropiate, fie că este vorba de tatăl, familia apropiată sau un prieten. Mesajele pentru a-ți împărtăși condoleanțele sunt puternice prin faptul că ajută la calmarea suferinței și mângâie persoanele apropiate. Mintea umană este în acea perioadă întunecată de durere, dor, anxietate și depresie. Corespondența este de multe ori mai bună pentru persoanele aflate în această situație, ele neputând neapărat să fie atente la vorbele spuse direct. Cel mai bine este să evitați textele scrise cu patos, tragedia sau cuvintele zgomotoase. În cele mai multe cazuri, un simplu mesaj dăruit din inimă ajută pe cei în doliu mai mult decât sute de cuvinte goale.

Lista cu mesaje de condoleanțe

Decesul unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat aduce în sufletul nostru în general și un sentiment de neputință. În acele momente grele și pline de durere, orice vorbă sau gând bun poate ajuta enorm.

  1. Este dificil să exprim în cuvinte ceea ce simt! Empatizez cu pierderea și durerea ta! … a fost un om de aur! Ne vom aminti mereu de el (ea).
  2. Sincere condoleanțe familiei și prietenilor! Este foarte amar să-i pierdem pe cei mai dragi, pe rude și prieteni și este de două ori mai amar dacă ne părăsesc oameni tineri, frumoși și talentați. Dumnezeu să-i odihnească sufletul.
  3. Numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul ființei dragi s-a oprit aici. Odihnească-se în pace!
  4. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina sa.
  5. Nu contează câți ani a trăit o persoană, ci contează ce amintire a lăsat în urmă. El a adus multe lucruri bune fiecăruia dintre noi. Domnul să-l răsplătească pentru faptele sale.
  6. Era o persoană strălucitoare, amabilă, puternică, talentată. Un exemplu pentru noi toți. Ne vom aminti mereu de el!
  7.  Sunt foarte trist / ă de când am aflat de ………… Îi doresc să își găsească odihnaveșnică și liniștea sufletească și ție îți doresc să găsești puterea să reziști acestei încercări dureroase.
  8. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe!
  9. Suntem alături de tine și te vom ajuta în orice, contactează-ne! Aceasta este datoria noastră față de memoria lui!
  10. S-a stins din viață cel mai drag om pentru tine. Amintește-ți de marea voastră poveste de dragoste pe care ați trăit-o împreună. Fii puternic(ă)!
    Acestea sunt cele mai bune mesaje de condoleanțe scurte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *