Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Mesaj dureros lăsat de Vasile Șeicaru la mormântul soției: Nu se poate, nu vreau eu acest lucru!

Mesaj dureros lăsat de Vasile Șeicaru la mormântul soției: Nu se poate, nu vreau eu acest lucru!

17 mai 2021, 09:32,
în Cultural

În urmă cu 15 ani, Vasile Șeicaru a lăsat un mesaj dureros la mormântul soției sale. Femeia s-a stins din viață în urma unui incendiu. Gabriela, pe numele ei, a fost înmormântată într-un cimitir din zona Aviației din București.  Pe crucea de la mormânt, cântărețul a trecut câteva versuri ale poetului Adrian Păunescu.

În anul 2015, fiul cântărețului a reușit să fenteze moartea în clubul Colectiv.

Mesaj dureros lăsat de Vasile Șeicaru la mormântul soției

Pe mormântul Gabrielei, care şi-a pierdut viaţa la doar 49 de ani, Vasile Șeicaru a trecut câteva versuri din poezia „La adio”, scrisă de regretatul poet Adrian Păunescu.

„Nici nu pot nimic să-ți spun
Pe curând sau rămas bun
Apăru, numai nu, la adio tu”, este versul care este scris pe crucea Gabrielei și semnat „Vale”.

Artistul a refuzat să mai locuiască în apartamentul în care s-a întâmplat această nenorocire!

„Sâmbătă, în jurul orei 15.30, soția lui Vasile Șeicaru, Gabriela, a fost găsită moartă în apartamentul familiei, din strada Speranței numărul 32.

În scurt timp, la fața locului au ajuns polițiștii de la serviciile Omoruri și Criminalistic, împreună cu un procuror și un medic legist, dar primele investigații par a sugera faptul că Gabriela Șeicaru, în vârstă de 49 de ani, și-a găsit sfârșitul în urmă unui nefericit accident.”

„Soția mea Gabriela a absolvit în anul 1979 facultatea de Limbi străine, cu specializarea germană-engleză. A fost profesoară de limba germană la Școala nr. 2 din Galați, apoi redactor de cultură la cotidianul „Curierul național”.

Timp de câtiva ani, până în 1989, a tradus și publicat, împreună cu Andrei Partoș, mai multe articole legate de viața și activitatea trupei Beatles, serial cunoscut pe vremea aceea sub numele de „Beatles, între legendă și adevăr„. În 2006, Gabi a plecat din lumea asta ! N-o va înlocui nimeni, pentru că nu se poate, și că nu vreau eu acest lucru!”, scrie Vasile Șeicaru în autobiografia sa.

Vasile Seicaru: Când mă supăr, beau o sticlă de whisky

Desi, după pierderea soției, a stat o perioadă în casa de la Buftea, pentru a nu lasă amintirile să-l copleșească, artistul a revenit acum la vechiul apartament din strada Speranței. Trăiește precum un artist veritabil, cu distracții specifice anilor hippy, de glorie.

„Mai locuiesc și la Buftea, dar stau în apartamentul în care am locuit cu Gabi. Stau cu soacra mea, am grija de ea, are 80 de ani. Am o legătură foarte strânsă cu „mami”, așa cum îi spun eu. În rest, am o viață normală, mă întâlnesc cu fete, mai ies cu prietenii. Când compun nu mă ating de alcool, dar la ieșiri, daca mă supăr, beau o sticlă de whisky în 20 de minute”, a spus cântărețul în urmă cu ceva timp.

Vasile Șeicaru a lăsat un mesaj dureros la mormântul soției sale pe care a pierdut-o în urmă cu 15 ani într-un incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024