Prima pagină » Actualitate » Mesaj dur transmis de Eugen Teodorovici președintelui Klaus Iohannis: „Dacă nu vă interesează România, de ce vreți să o conduceți cu orice preț?“

Mesaj dur transmis de Eugen Teodorovici președintelui Klaus Iohannis: „Dacă nu vă interesează România, de ce vreți să o conduceți cu orice preț?“

05 nov. 2020, 13:47,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Fostul ministru al Finanțelor Publice Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj dur președintelui Klaus Iohannis. Eugen Teodorovici îl atenționează pe președintele Klaus Iohannis că guvernul său nu mai poate conduce țara.

„NU, domnule #Iohannis, așa NU mai putem continua‼️

Dacă NU vă interesează ROMÂNIA, de ce vreți să o conduceți cu orice preț?

Dacă NU contează câți ROMÂNI mor AICI, în țară, în fiecare zi, cât timp mai rămân în viață suficienți ca să culeagă #SPARANGHELUL …, de ce nu plecați acolo?“, a scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook“, susține Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: „#Guwerner-ul trebuie să plece urgent de la conducerea României”“

Fostul ministru al Finanțelor Publice consideră că președintele Kluas Iohannis a făcuyt mult rpu dorindu-șu guvernul său și, acum, Parlamentul său și tocmai de aceea guvernul liberal ar trebui să plece.

„Dacă nu contează cât #RĂU ați făcut numai ca să aveți «guvernul meu» la Palatul Victoria și cât #RĂU mai faceți ACUM ca să obțineți și “parlamentul meu”, de ce țineți să vă erijați într-un salvator-reformator al acestei țări… al acestei țări pe care NU o meritați.

NU, domnule Iohannis, NU e nevoie să mai continuați #guwerner-ul TREBUIE să plece URGENT de la conducerea României”, a mai scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

„Klaus Iohannis insistă cu organizarea alegerilor parlamentare în decembrie“

Într-o altă postare pe pagina sa de Facebook, Eugen Teodorovici a afirmat că Partidul Național Liberal este disperat să organizeze alegerile parlamentare în decembrie deoarece formațiunea politică pierde în ritm alert procente. Din cauza gestionării defectuoase a pandemiei de coronavirus și a guvernării dezastruoase, cetățenii și-au pierdut încrederea în liberali.

„Explicația #obsesiei pentru alegerile parlamentare

Președintele Iohannis, adică cel care conduce de facto partidul #incompetenților – PNL, insistă cu organizarea alegerilor parlamentare în decembrie, în ciuda evidențelor epidemiologice!

Numărul de cazuri a crescut după ce au fost deschise școlile și a explodat după ce au fost organizate alegerile locale.

De ce se grăbesc Iohannis și PNL? De ce nu-i interesează decât alegerile parlamentare?

Pentru că știu din sondaje că guvernarea îi erodează, iar USR-PLUS le suflă în ceafă.

Uitați-vă la București, unde PNL a ieșit pe locul 3 și veți înțelege disperarea lui Iohannis. De asta vrea să dispară PSD, ca să urce PNL de pe 3 pe 2 #pnlEGALincompetenta #pnlEGALmanipulare”, a scris Eugen Teodorovici.

„Pandemie … pentru unii mumă, pentru restul ciumă”

Eugen Teodorovici a mai vorbit și despre modul în care a gestionat Guvernul Orban pandemia de coronavirus dar și modul în care sectorul privat a fost afectat. Acesta consideră că Executivul s-a împrumutat „peste măsură”, cu dobânzi foarte mari, fără a aduce vreun beneficiu României.

„Pandemia, ca piatră de încercare pentru #economie, a lovit puternic în sectorul privat care se zbate din greu să supraviețuiască fără sprijin real din partea unor impostori ce spuneau că va fi prioritatea zero a guvernului PNL.

În condițiile în care nu mai putem vorbi despre indicatori de performanță, precum rentabilitate sau profitabilitate, ci numai despre efectele dezastruoase ale recesiunii economice induse de “fantasticii” liberali, traduse în creșterea ratei şomajului care este la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani și reducerea drastică a activității firmelor, ce le afectează stabilitatea financiară, până la închiderea a zeci și sute de afaceri, vedem, totuși, în #analiza publicată astăzi de Ziarul Financiar, că sectorul bancar este deasupra crizei cu un #profit net de 2,8 mld. lei pentru primul semestru al anului 2020, mai mare decât în perioada similară a anului 2019“, susține Eugen Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`