Prima pagină » Local » Mesaj de adio al lui dr. Vasile Cepoi, la final de mandat. Ultima zi în calitate de director al DSP Iaşi
Mesaj de adio al lui dr. Vasile Cepoi, la final de mandat. Ultima zi în calitate de director al DSP Iaşi

Mesaj de adio al lui dr. Vasile Cepoi, la final de mandat. Ultima zi în calitate de director al DSP Iaşi

25 oct. 2022, 10:39, 1 ,
în Local

Dr. Vasile Cepoi, fost director al DSP, a trimis un mesaj de adio tuturor colegilor sau după ce astăzi, 25 octombrie 2022, este ultima sa zi de muncă.

„Bună dimineaţa. Stimaţi colegi, de astăzi se încheie mandatul meu de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi şi consider că este momentul să vă mulţumesc în numele meu şi al colegilor mei pentru colaborarea susţinută pe care am avut-o în toată această perioadă, pentru modul în care am relaţionat ca parteneri instituţionali. A fost o perioadă dificilă cu activităţi dense, complexe, inedite, greu de gestionat, fără sprijinul şi dăruirea dvs. Împreună ne-am asumat responsabilitatea, am avut curajul opiniei şi am abordat cu profesionalism problemele numeroase, solicitante, prin nevoia de consecventa şi înţelege empatică. Împreună am ştiut cum să răspundem provocărilor oferind comunităţii siguranţă. Împreună am format o echipă care a ştiut să-şi îndeplinească menirea. Sunt bucuros că am făcut parte din aceeaşi echipă cu dvs. şi vă mulţumesc pentru tot sprijinul acordat. Vă urez multă sănătate, putere de muncă, să aveţi colaboratori creativi şi buni profesionişti”, a transmis dr. Vasile Cepoi, fost director al DSP Iași.

Cine va fi noul director DSP Iași, după ce dr. Vasile Cepoi și-a încheiat mandatul

Doctoriță de la CAS, Corina Gîscă, are mari șanse să ajungă la conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iași, după ce Vasile Cepoi, actualul director executiv al instituției, va împlini vârsta de 68 de ani în data de 27 octombrie 2022. Cu acest prilej, va expira termenul de 3 ani peste vârsta standard de pensionare în care funcționarii își pot continua activitatea în funcții publice

Corina Gîscă, în vârstă de 49 de ani, medic de igienă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, iar de 14 ani își desfășoară activitatea în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Iași, din mai 2016 fiind medic șef al instituției.

În data de 27 octombrie 2022, Vasile Cepoi, actual director executiv al Direcției de Sănătate Publică Iași, va fi împlini vârsta de 68 de ani și nu va mai putea ocupa funcții publice.

Conform art. 25 din Legea nr. 156 din 29 iunie 2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, se stipulează:

„Pe baza unei cereri formulate cu 2 luni înainte de data îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare și cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice, funcționarul public poate fi menținut în funcția publică deținută 3 ani peste vârsta standard de pensionare, cu posibilitatea prelungirii anuale a raportului de serviciu”.

Comentarii
  • Popa Maricel

    Gîscă poola lui Cepoi o supt si directoare o ajuns! Iat tu Sile fost director multa mooie si pensie scurta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *