Prima pagină » Local » Mesaj cutremurător, transmis de soția medicului mort în tragedia de la Podu Iloaiei: „Aștept momentul când ne vom reuni în cer” – EXCLUSIV/FOTO

Mesaj cutremurător, transmis de soția medicului mort în tragedia de la Podu Iloaiei: „Aștept momentul când ne vom reuni în cer” – EXCLUSIV/FOTO

28 mart. 2023, 02:00, 3 ,
Dragos Savin în Local

Mesaj cutremurător, transmis pe rețelele de socializare de soția medicului mort în accidentul rutier de la Podu Iloaiei. Aceasta a anunțat decesul soțului și i-a făcut parcă o ultimă declarație de dragoste

Tatiana, soția medicului stomatolog care s-a stins în cumplitul accident de la Podu Iloaiei, a făcut o postare de-a dreptul emoționantă în mediul online. Tânăra i-a făcut parcă o ultimă declarație de dragoste lui Ioan, soțul și tatăl copiilor ei.

„Dragi prieteni, soțul meu iubit a trecut la cele veșnice. Corpul lui neînsuflețit este depus la capela Bisericii «Adormirea Maicii Domnului» din Rediu, Iași. Vă rog, cine dorește, veniți să vă luați rămas bun! Sufletul lui bun și curat este încă printre noi. Te voi iubi mereu și îți voi aparține doar ție, dragul meu! Ai fost binecuvântarea vieții mele și îți voi purta numele cu cea mai mare sfințenie.

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru fiecare clipă trăită alături de tine. Ești un munte, un înger, ești mai viu ca niciodată! Copiii noștri vor avea cel mai puternic înger păzitor. Te iubesc pe vecie și aștept, cu smerenie, momentul când ne vom reuni în cer”, a postat Tatiana Crăciun, soția medicului care s-a stins în tragedia de la Podu Iloaiei.

Mesaj cutremurător, transmis de soția medicului mort, după aflarea tragediei

Vestea morții tânărului medic a căzut ca un fulger peste toți cei care l-au cunoscut. Unii spun că a murit nevinovat, alții spun că a avut o parte de vină. Orice comentariu este însă în zadar. Vă reamintim că Ioan Crăciun, tânărul medic stomatolog, s-a stins după ce a intrat în coliziune cu doi cai care trăgeau o căruță pe un drum european.

„La data de 24 martie, anul curent, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la un accident rutier mortal ce a avut loc pe DE 583. Din cercetări a rezultat faptul că între un atelaj hipo și un auto a avut loc o coliziune, ulterior un alt auto fiind acroșat. Șoferul unuia dintre auto a decedat, iar o altă persoană a fost rănită. Celălalt șofer și conducătorul atelajului hipo au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ancheta polițiștilor este în desfășurare și urmează să se stabilească cine se face vinovat de tragedia de la Podu Iloaiei. Vineri, pe 24 martie, pentru familia medicului a fost cea mai grea zi. Un mesaj cutremurător transmis de soția medicului mort pe rețelele de socializare rămâne parcă semn al tragediei.

Comentarii
  • r.i.p. caiii

  • pana atunci…du-te si trageti-o cu altii…nu sta pe uscat ca faci panza de „paiangan”

  • John si Muntele

    De zile bune astept mesajul asta. Nu se putea altfel, trebuie sa ii adresezi mortului cate un discurs pe fb, sa vada tot poporul ca ii vorbesti si ca jelesti public, altfel nu iti iei like-urile vietii. Eh, bag seama ca ala din caruta scapa basma curata: femeia zice ca sotul e inca viu. Si ca e munte. Ei, asa mai vii de-acasa. De la Neamt. Problema e incotro pleci de la Rediu. Tot acasa.
    Misto vaicareala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024