Prima pagină » Titlurile zilei » Mesaj cutremurător, postat de soția tânărului izbit de tren la Iași. Rămasă cu doi copii, Elena și-a luat rămas bun: „Te iubim, dragă tati!”

Mesaj cutremurător, postat de soția tânărului izbit de tren la Iași. Rămasă cu doi copii, Elena și-a luat rămas bun: „Te iubim, dragă tati!”

09 iul. 2024, 02:00, 3 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Elena, soția tânărului izbit de tren la Iași, și-a luat rămas bun de la acesta pe rețelele de socializare. Femeia a rămas cu doi copii în grijă și cu multe întrebări fără răspuns. Anchetatorii ieșeni trebuie să stabilească acum dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident, cu toate că lucrurile sunt destul de clare

Elena, soția tânărului care s-a stins sub roțile unui tren la Bălțați, a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare. La câteva ore după aflarea veștii, femeia parcă și-a luat rămas bun.

„Dumnezeu să te aibă în pază, ai lăsat un gol imens în sufletele noastre. Te iubim și te voi iubi dragă tati, soț”, a postat Elena, soția bărbatului, pe rețelele de socializare.

Mesajele de adio curg pe internet. Nimeni nu înțelege ce l-ar fi putut determina pe Ștefan să recurgă la un asemenea gest. Reporterii BZI au aflat că în ultima perioadă era destul de abătut și ar fi fost văzut în stare de ebrietate.

Elena, soția tânărului izbit de tren la Iași, și-a luat rămas bun

Polițiștii continuă ancheta în acest caz.

„La data de 07 Iulie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că un tren care circula pe direcția Chișinău-București a accidentat o persoană. La fața locului, a fost identificată victima, un tânăr de 26 de ani, din județul Iași. Din nefericire, în urma impactului, persoana a decedat. Conducătorul locomotivei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Sinucideri în lanț, la Iași

Cu doar câteva zile în urmă, un alt tânăr, de data aceasta din comuna Probota, s-a sinucis, lăsând în urmă cinci copii. Gheorghe Iacomi s-a spânzurat lângă casă și chiar unul dintre copiii săi l-a găsit mort. Puștiul de 16 ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tatăl său. Polițiștii ieșeni s-au deplasat la fața locului și au făcut cercetări.

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 01.48, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său, decedat, în curtea locuinței de pe raza comunei Probota. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind găsit un bărbat în vârstă de 43 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Elena, soția tânărului izbit de tren la Iași, și-a luat rămas bun, iar zilele acestea îl va conduce pe Ștefan pe ultimul drum.

Comentarii
  • Casnicia astazi este o institutie foarte grea.Femeile s-au masculinizat,vor bani,bani si iarasi bani,lucruri scumpe,nu vor sa priceapa ca atata ESTE, trebuie sa mai faca foame,sete si sa munceasca pe branci impreuna cu sotul spre bunastare.
    Doi copii a fost prea mult la varsta lor,marile greutati au aparut iar daca o femeie nu stie sa-si pastreze sotul il pierde in toate formele sale.
    Acum descurca-te singuratate!

  • Doamne, ce destept aio fost!!! cum le stii tu pe toate! hai sictir, mai „iesean”!

  • Rudarel Ancuta

    Este asa de naspa cand pleaca asa de tineri in ceruri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024