Prima pagină » Actualitate » Membrii formației Șuie Paparude, implicați într-un accident rutier la Timișoara

Membrii formației Șuie Paparude, implicați într-un accident rutier la Timișoara

07 sept. 2023, 17:21,
în Actualitate

Membrii formației Șuie paprude au fost implicați, joi după-amiază, într-un accident în Timișoara. Din primele informații, aceștia au fost răniți ușor și au mers singuri la spital.

Cântăreții urmează să susțină un concert la Timișoara în această seară.

„Un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus o autoutilitară pe strada Simion Bărnuțiu iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv doi bărbați în vârstă de 43 de ani și un bărbat în vârstă de 48 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 44 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au anunțat polițiștii.

Șuie Paparude este o formație românească de muzică electronică. Formația a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate internațional, cum ar fi Depeche Mode. În 1995, Mihai Câmpineanu și Mihai Dobre lansează primul album, intitulat „Șuie Paparude”, incluzându-l și pe DJ Vasile.

Familiile victimelor din 2 Mai cer schimbarea acuzațiilor lui Vlad Pascu în omor calificat și tentativă la această faptă

Într-o altă ordine de idei, amintim că familiile victimelor tinerilor zdrobiți cu mașina de Vlad Pascu, șofer aflat sub influența drogurilor, cer procurorului care instrumentează dosarul schimbarea încadrărilor juridice din dosar și cercetarea acestuia pentru faptele de omor calificat si tentativă la omor calificat.
Dacă cererea familiilor victimelor va fi admisă dosarul va fi declinat conform competențelor legale în vederea soluționării Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

De asemenea, în cazul unei astfel de schimbări de încadrare, pedeapsa maximă pe care Pascu ar fi închisoarea pe viață.

După accident, tânărul a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Testat pentru substanțe interzise, a fost depistat cu cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *