Prima pagină » Local » Membrii „Clanului luptătorilor” au scăpat de arestul la domiciliu
Membrii

Membrii „Clanului luptătorilor” au scăpat de arestul la domiciliu

09 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Cei patru membri ai „Clanului luptătorilor” au scăpat de arestul la domiciliu. Astfel, sâmbătă, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis cererea de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, pentru 30 de zile, în cazul lui Eugen Preda, Mihai Naca, Constantin Badea și Ionuț Sandu. În plus, cei patru au interzis de la magistrați să se apropie de membrii clanului Corduneanu.

Recent, judecătorii ieșeni hotărâseră ca Eugen Preda, liderul „Clanului luptătorilor”, să fie plasat în arest la domiciliu, la fel ca Mihai Naca, Ionuț Sandu și Constantin Badea. Pe de altă parte, Marian Naca a fost plasat sub control judiciar.

Aceștia sunt cercetați într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 29 spre 30 septembrie 2019, mama lui Costel Corduneanu, Georgeta, a sunat la 112 și a anunțat că persoane necunoscute au încercat să-i incendieze casa din satul Dancu. Oamenii legii i-au săltat pe mai mulți membri ai Clanului „Luptătorilor” din București, ei fiind principalii suspecți în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *