Prima pagină » Actualitate » Mellina a ajuns de urgență la psihiatru! Ce probleme de sănătate are artista

Mellina a ajuns de urgență la psihiatru! Ce probleme de sănătate are artista

29 feb. 2024, 12:12, 1 ,
în Actualitate

Mellina a ajuns de urgență la psihiatru. De câteva luni, artista se confruntă cu dureri mari în partea de jos a abdomenului. Inițial, s-a tratat cu antibiotice, însă problemele au reapărut, motiv pentru care a mers la medic pentru mai multe investigații. Artista a ajuns să aibă atacuri de panică

Mellina a ajuns de urgență la psihiatru!

Mellina ia tratament, dar problema nu s-a rezolvat. Mai mult, a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui medic psihiatru din cauza simptomelor persistente, care i-au provocat atacuri de panică și anxietate.

„De vreo cinci luni mă confrunt cu o problemă urinară. Acesta a fost diagnosticul primit inițial. M-a prins la Râmnicu Vâlcea, pe un traseu montan. Mi-au zis că am pielonefrită cu cistită. M-am tratat și au zis că sunt bine, apoi după luna de zile am făcut un alt episod. Toate analizele îmi arată că sunt bine. Practic a fost un episod acut de pielonefrită, adică infecție urinară cum se zice, și după primul episod m-am tratat cu antibiotice și toate cele. Mi-a trecut și după aia am mai avut după două luni încă un episod și de atunci nu mi-a mai trecut. Adică de atunci eu simt tot timpul o arsură în partea de jos, câteodată mai puternică, câteodată mai ușoară și am fost la toți doctorii urologi“, a precizat Mellina.

Artista a menționat că a ajuns și la psihiatru din cauza atacurilor de panică pe care le-a avut.

„Sunt în tratament acum, mă simt un pic mai bine, dar problema nu s-a rezolvat, adică cumva eu am mai mult am început să fac terapie și acupunctură și m-am dus și inclusiv la psihiatru pentru a putea duce aceste simptome. Mi-au dat atacuri de panică și atacuri de anxietate pentru că simptomatologia este destul de nasoală și cumva niciun doctor nu găsește soluție și atunci trebuie s-o duc pe picioare”, a spus Mellina.

Disperată pentru că nu știe care este cauza durerii

Vedeta a mai subliniat că a efectuat analize ample, inclusiv pentru bolile cu transmitere sexuală, și a consultat specialiști în ginecologie și urologie. Cu toate acestea, rezultatele nu au adus nicio clarificare, iar medicii au diagnosticat-o cu o afecțiune inflamatorie pelvină.

„Mi-am făcut toate analizele, mi-am făcut și bolile cu transmitere sexuală, adică mi-am făcut și pe ginecologie, mi-am făcut și pe urologie, mi-am făcut și RMN cu protocol de endometrioză, deci nu vreți să știți câți bani am cheltuit. Mi-am făcut și testul de alergii, n-am nicio alergie, n-am nicio bacterie cunoscută sau nu știu. Doctorii îmi spun «Nu se vede nimic, nu e nimic, este o inflamație pelvină, o afecțiune inflamatorie pelvină și că va trebui să ai răbdare că va trece în mai mult timp»… nu știu. M-am gândit inclusiv și la chestia că poate somatizez poate orice, adică iau orice în calcul”, a mai mărturisit Mellina, care a ajuns de urgență la psihiatru.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`