Prima pagină » Stiri si curiozitati » Meliodas – Personajul principal din seria Nanatsu no Taizai

Meliodas – Personajul principal din seria Nanatsu no Taizai

25 feb. 2022, 14:40,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Meliodas este numele protagonistului din seria anime Nanatsu no Taizai sau tradus în engleză ca „The Seven Deadly Sins”.

Seria anime The Seven Deadly Sins a avut un mare succes atât în Japonia, dar și în întreaga lume, mai ales în Statele Unite ale Americii. Aceasta este făcută pe baza operelor japoneze, manga, ce poartă același nume. Acțiunea se desfășoară pe mai multe planuri, iar aventura este una plină de acțiune. Mai puțin sângeros decât Tokyo Ghoul, dar la fel de multe peripeții.

grafica unde se vede tatuajul lui meliodas

Fiecare păcat are un tatuaj cu un animal reprezentativ

Lumea în care totul are loc este una fantastică, iar începutul poveștii este redat de plecarea din curtea regală a unei prințese. Regatul a fost luat prin surprindere și datorită unor oameni corupți, familia regală este persecutată. Tatăl ei o fugărește și-i oferă bani pentru a duce o viață bună lipsită de pericole, spunându-i că dacă totuși vrea să salveze situația, trebuie să îi găsească pe cei din The Seven Deadly Sins, tradus ca Cele 7 Păcate de Moarte.

Meliodas și începutul aventurii

Întâmplarea face ca grupul The Seven Deadly Sins să fie declarați drept mercenari și actuali inamici ai regatului, iar căutarea lor și cooperarea cu ei, ar fi o ilegalitate. După ceva timp, prințesa este căutată de către gardienii palatului cu pretextul de a o „salva”, iar prin încercările ei de a se ascunde, ajunge într-o berărie, iar prin coincidență dă chiar peste liderul grupării Meliodas, însuși.

meliodas si elizabeth

În ciuda pericolelor, Meliodas mereu este o persoană calmă

Momentul întâlnirii reprezintă începutul aventurii, legendarul grup fiind singurii capabili de a putea salva regatul. Datorită incidentului de acum 20 de ani, când au fost desemnați ca și criminali, similar cu tratamentul primit de protagonist în Attack on Titan, grupul s-a destrămat, iar primul pas spre a putea salva situația, este de a îi găsi pe ceilalți membri și de a îi convinge să se reunească.

De aici, acțiunea devine una complexă, iar persistența cu care forțele corupte intervin la tot pasul, produce o îngreunare a întregului proces. Sunt prezente o mulțime de bătălii între aceste tabere, iar adesea învingător este Meliodas. Spre surprinderea tuturor celor din jur, protagonistul are aceeași înfățișare tânără pe care o avea în urmă cu două decenii.

meliodat tinand in spate sabia

Meliodas în ciuda trecerii timpului și-a păstrat aparența tânără

Fiecare membru din cadrul echipei simte un puternic atașament față de Meliodas, iar acest lucru face ca întâlnirea Celor 7 Păcate de Moarte să fie una încărcată puternic emoțional. Atât solidaritatea ce apare frecvent seriile anime, dar și dezamăgire a faptului că totul s-a destrămat atunci, unde putem adăuga existența a unor conflicte ce există între coechipieri.

Grupul se numește The Seven Deadly Sins datorită faptului că fiecare membru este sclavul unui astfel de păcat biblic. Astfel, Meliodas reprezintă păcatul disprețului, în ciuda aparenței sale, în timp ce ceilalți le prezintă pe restul. Păcatul, în sine, nu are o influență mare asupra lor, însă multe lucruri din acțiunile lor sunt bazate pe acestea.

cele 7 pacate echia completa

Echipa celor 7 păcate completă

De ce să urmărești acest serial?

Acțiunea este una amplă și interesantă, s-au realizat mai multe sezoane și a menținut captivați foarte mulți oameni încă de la apariția sa din 2014. Mereu apar lucruri neașteptate, iar printr-o cooperare și coordonare genială, ajung să biruie, dar nu întotdeauna, dușmanul.

Sunt multe dezvăluiri în cadrul acestui anime, atât despre Meliodas, cât și de întreaga lume, iar acest lucru este posibil să fie motivul pentru care fanii au rămași până la finalul din 2021. Sezoanele pot fi găsite pe Netflix, dar și pe multe alte site-uri dedicate pentru anime. În cadrul Crunchyroll a fost tradus, subtitrat, dar și dublat, în limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *