Prima pagină » Cancan » Melinda, soția lui Puya, deține o afacere veche. Acum a spus și ce origini are

Melinda, soția lui Puya, deține o afacere veche. Acum a spus și ce origini are

19 feb. 2024, 13:50,
BZI.ro, în Cancan

Melinda, soția și mama celor trei fiice ale lui Puya, deține o afacere veche, pe care a moștenit-o de la străbunicii ei. Aceasta era pasionată de croșetat, astfel că și-a transformat hobby-ul într-o sursă de venit. Nu în ultimul rând, soția lui Puya, care tocmai a împlinit 35 de ani, a recunoscut și ce etnie are.

Puțină lume știe, dar Melinda Gărdescu deține o afacere mai puțin obișnuită. Aceasta și-a transformat pasiunea de a croșeta într-una care-i aduce venitui constant. Fosta concurentă de la America Express creează doar piese unicat, la comandă, și folosește materiale naturale, precum bumbac, lână sau cașmir. Practic, are norocul de a-și transformat o pasiune, moștenită de la femeile din familie, în afacere.

Melinda, soția lui Puya, deține o afacere veche

Soția lui Puya este o maestră a croșetatului și creează piese unice din materiale naturale. Astfel că pe lângă job-ul de mămică, Melinda deține reușește să aibă venituri din ceea ce îi place. Are și un site cunoscut, unde lucrează pe comandă, în funcție de cerințele clienților pe care îi are.

„Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a declarat Melinda Gărdescu.

Melinda a mărturisit că acest obicei provine din familie, de la stră-stră-stră bunica ei. Dar nu e simplu să lucrezi așa ceva, mărturisește ea, pentru că un articol vestimentar poate să dureze și trei săptămâni pentru a fi gata.

„La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat. Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie”, a mai spus Melinda.

Melinda a recunoscut că este de etnie romă

Ceva inedit a mai ieșit la iveală tot despre Melinda și în emisiune. Echipele au avut misiunea de a învăța de la mai multe femei, considerate moșteniri culturale ale regiunii UNESCO, ghicitul în palmă.

După ce au ajuns ultimii la Irina Fodor, Puya și Melinda au pornit în cursa pentru ultima șansă, iar prima probă a fost una cel puțin inedită. Concurenților li s-a ghicit în palmă, iar mai apoi, au făcut la fel cu alți localnici.

Cele trei echipe au fost învățate arta ghicitului în palmă de femei rrome din Giron, despre care se spune că foarte pricepute în a „prezice” destinul.

„Am ajuns la ea acolo și ne-a explicat ce înseamnă. Am zis că așa au ele un talent”, a spus Melinda.

Ulterior, una dintre femei a întrebat-o pe Melinda, despre originile sale. „Ești spanioloaică?”, a fost curiozitatea femeii. Răspunsul soției lui Puya nu a întârziat să apară, iar mai apoi femeia i-a vorbit în limba romani.

„Nu, sunt rromă”, a răspuns Melinda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *