Prima pagină » Radio » Actualitate » Melanie Griffith, transformată total după ce s-au vindecat cicatricile. Acum e mai tânără, frumoasă și cu chip de păpușă

Melanie Griffith, transformată total după ce s-au vindecat cicatricile. Acum e mai tânără, frumoasă și cu chip de păpușă

10 aug. 2023, 14:25,
în Radio

Melanie Griffith este transformată total și pare o cu totul altă persoană după ce s-au vindecat cicatricile cu care era surprinsă pe față. Acum, vedeta a fost surprinsă de paparazzi în preajma zilei de naștere și e greu de recunoscut. Fosta soție a lui Antonio Banderas pare cu mult mai tânără și are chip de păpușă.

Cu doar două zile înainte de a împlini 66 de ani și la câteva luni după ce apărea cu cicatrici pe față, Melanie Griffith a fost surprinsă de paparazzi cu totul schimbată. Cu un tonus de invidiat și un chip proaspăt, fără semne și riduri, actrița pare cu trei decenii mai tânără, potrivit LPF.

Melanie Griffith, transformată total de operațiile estetice

În mai 2023, Melanie Griffith era pozată cu răni și cicatrici pe față. Atunci a stârnit îngrijorare și au apărut unele semne de întrebare. Numai că, la doar patru luni distanță, fosta soție a lui Antonio Banderas a fost din nou surprinsă în public, și e o cu totul altă persoană. Cu greu a fost recunoscută. Ceea ce a dat-o mai mult de gol a fost statura și fizicul ei de model. Picioarele subțiri au fost puse în evidență de „uniforma” ei preferată de stradă, colanții mulați.

Multă cerneală a curs, de-a lungul timpului, despre operațiile estetice prin care a trecut Melanie Griffith. Chiar ea spunea, în 2016, că a exagerat la acest capitol. Zilele trecute a fost pozată când ieșea de la un salon din Beverly Hills, unde a mers să-și aranjeze părul. Gata de a petrece în cinstea celor 66 de ani împliniți în 9 august, fosta soție a lui Antonio Banderas s-a arătat într-o dispoziție bună. Nici nu s-a ferit de paparazzi, ba chiar le-a zâmbit.

În colanți, o bluză crem și pantofi sport, Melanie s-a urcat în mașină și a plecat spre casă, nu înainte de a lăsa o impresie puternică asupra fotografilor și, mai apoi, asupra celor care au văzut pozele. Actrița pare o cu totul altă femeie: mai tânără, mai proaspătă, cu un chip luminos și cu mult mai puține riduri.

În mai 2023 era pozată cu cicatrici și răni pe față

Imaginea afișată acum de actriță e la ani lumină de cea din primăvară. În luna mai, chipul pe care milioane de fani l-au văzut în filme de box-office era distrus de bisturiul unor medici, pentru care frumusețea are alte standarde.

Actrița a fost fotografiată în timp ce își ridica mașina din fața magazinului „Melanie Grant”, din Los Angeles. Cu fața foarte roșie, iritată, cu pomeții și gâtul cu urme de ace și cusături, Melanie nu mai amintea cu nimic de blonda dulce din „Working Girl”. Rezultatul nu era neapărat unul plăcut ochiului, dar iată că lucrurile s-au schimbat radical în doar trei luni.

„Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: «Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!» M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, declara Melanie Griffith cu ceva timp în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *